Keskustelu:Pyllynalle

Meemi.infosta

Kovolta löytyy yhteensä parikymmentä "ai"-pyllynallekuvaa, joista ensimmäiset olen tallentanut marraskuussa 2015. Lisäilen loput kun jaksan. --Spora (keskustelu) 26. elokuuta 2023 kello 10.36 (UTC)

Tuli tästä Pyllynallesta mieleen, sattuuko kukaan hämärästikään muistamaan aika samantapaista meemiä, joka sai alkunsa Northpolelta? (ainakin oli yleisin Northpolella) joskus pauttiarallaa vuosikymmen sitten, nimeltään Pendik bear (tai jotain sinne päin)? Sen muistan, että nimi tosiaan viittasi jossakin Pentikin tuotteessa olleeseen piirrettyyn karhuun, ja meemiä käytettiin aika samoin kuin Pyllynallea. Väittäisin, että Pyllynalle ja Pendik bear ovat sama meemi, ellei Pyllynalle itsestään selvästi olisi puuropaketista peräisin. Taitaa olla liki mahdotonta löytää tietoa pienellä hävinneellä laudalla vuosikymmen sitten vaikuttaneesta meemistä, mutta tekisi mieli, koska sen verran harvinaisia Northpolen meemit ovat. --Jonne Webber (keskustelu) 31. elokuuta 2023 kello 18.48 (UTC)

Ei ole tuttu juttu. Itse ehdottaisin, että tee tuosta vaikka Minilaudalle tai Nyymichaniin lanka jollekin muulle alalaudalle kuin /b/:hen, ettei katoa sieltä saman tien. Kai sieltä joku alkuperäistä Northpolea selannut löytyy ennen pitkää. --Spora (keskustelu) 31. elokuuta 2023 kello 20.00 (UTC)