Keskustelu käyttäjästä:Jonne Webber

Meemi.infosta

Älä käytä li, vaan pistä mielummin pelkkä *.

 • tässä li
  • tässä tähti
  Koetan välttää, nuo jutut joissa on käytetty li ovat tallenteita Kuvalautawikistä enkä itse niitä ole paljoakan ehtinyt muokkailla. --Jonne Webber 9. maaliskuuta 2011 kello 18.17 (EET) mee nyt jo apokalaudalle /___\ --Puistofyysikko 8. toukokuuta 2011 kello 15.05 (EEST)

  Terse

  Satutko tietämään sen kuvakaappauksen Krautchanista, jossa suomalainen Bernd pöllii jonkun naispuolisen kaverinsa ja tämän pikkusiskon (?) pikkuhousut tämän kylpyhuoneesta ja postailee niistä kuvia (käyttää kokovertailuna jotain käsikonsolia ja toteaa yhdessä kohtaa "maybe they're loli panties")? Kelasin että sen voisi lisätä tohon Krautchan-artikkeliin kuvaamaan kc-tieriä, mutta omat googletustaidot eivät löytäneet kyseistä kuvaa. --Spora (keskustelu) 31. maaliskuuta 2019 kello 15.44 (UTC)

  Moro
  Yritin hakea sitä, mutten löytänyt. Ehkä Kohlchanilta voisi käydä kyselemässä. Muistaakseni jutusta tehtiin myös spede-assburger sarjakuva, mutten löytänyt sitäkään.
  Samoin muuten ovat hävinneet Krautchanin Spurdo-Yoba-Pepe -yhdistelmät, jotka aikoinaan olivat todella yleisiä. Nyt en löytänyt yhtäkään. Myös spurdotettu Shiteyanyo olisi ei nyt ihan uusi croppaamaton Ripulimies, mutta tärkeä puuttuva linkki Gondolan kehityksessä kuitenkin. Joskus se oli melko yleinen, mutta viime vuosina ei ole löytynyt sitten millään. --Jonne Webber (keskustelu) 31. maaliskuuta 2019 kello 15.50 (UTC)

  Vähän saman sarjan kysymys: onko mitään tietoa siitä oliko Krautchanin /b/:n nimi Der Prozess mahdollisesti viittaus Kafkan romaanin Oikeusjuttu saksankieliseen nimeen? --Spora (keskustelu) 6. syyskuuta 2020 kello 07.16 (UTC)

  Hyvä kysymys, mutta enpä kyllä tiedä. En tuonne /b/:n puolelle juuri koskaan kurkkinut. Kohlchanista kannattaisi varmaan kysäistä. --Jonne Webber (keskustelu) 16. lokakuuta 2020 kello 18.06 (UTC)

  Sinustako mode?

  Nyt kun Isokiho näköjään jättää meemi.infon, niin mietin, että olisit varmaan vanhan kaartin käyttäjistä täällä sopivin tämän manttelinperijäksi. Hirveästihän täällä ei tapahdu, mutta aina on olla joku siivoamassa sotkuja ja antamalla bännivasarasta tarvittaessa. --Spora (keskustelu) 16. tammikuuta 2020 kello 16.44 (UTC)

  Oishan se ihan mahdollista. Tällä hetkellä päivitän täällä aika harvakseltaan (=en välttämättä huomaa jotain vandalismia kuin kuukauden kuluttua) mutta modenhommissa tulisi varmaan enemmänkin käytyä tällä. Jonne Webber (keskustelu) 31. tammikuuta 2020 kello 14.10 (UTC)