Keskustelu käyttäjästä:Spora

Meemi.infosta
Tervetuloa Meemi.infoon!

Heipä hei, Spora, ja tervetuloa Meemi.infoon! Kiitoksia kirjautumisesta. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti Käyttäjäsivullasi. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy Kahvihuoneessa tai ylläpitäjältä.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan oikeinkirjoitukseen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.
Meemi.infoon kerätään vain faktapitoista asiaa lautakulttuurista. Pidetään muut huumori_huiskaukset vaikkapa Hikipediassa.

H*nkovandaali

Aiheet, joista H*nkovandaali yleensä tekee artikkeleita, voisi suojata niin ettei niitä voi luoda (jos vain jossain vaiheessa jaksat). Esim. Hanko, Katto-Kassinen, Chauffeursto, Zarkusto. Siis siltä varalta että hän palaa tänne. --En ole nimihomo (keskustelu) 8. kesäkuuta 2017 kello 19.41 (UTC)

Jaa, mikäpä ettei. --Spora (keskustelu) 8. kesäkuuta 2017 kello 20.00 (UTC)

Vastasin sinulle kahvihuoneessa. --En ole nimihomo (keskustelu) 27. lokakuuta 2018 kello 18.08 (UTC)

Hei, satutko tietämään, että onko täällä nuke-laajennusta (eli voivatko ylläpitäjät massapoistaa tietyn käyttäjän tekemiä sivuja)? Se ainakin voisi olla hyödyllinen. --En ole nimihomo (keskustelu) 28. lokakuuta 2018 kello 12.14 (UTC)

Katsoin juuri samaa, en ainakaan löytänyt. --Spora (keskustelu) 28. lokakuuta 2018 kello 12.15 (UTC)

Heippa

Miksi estit käyttäjän Ping? Hän muokkasi hyväntahdolla. Jep jep (keskustelu) 9. kesäkuuta 2019 kello 11.59 (UTC)

Juu

Miksi estit minut? Tiedän, että eston kiertäminen on kielletty, mutta halusin vain kysyä. --Enolenimihomo (keskustelu) 2. syyskuuta 2019 kello 17.06 (CEST)

Haluaisin vielä huomauttaa, etten kyseenalaista arvostelukykyäsi. Minun on myönnettävä, että olet todella hyvä käyttäjä ja ylläpitäjä. Kysyin tuota yhtä asiaa, koska minulle jäi epäselväksi, miksi päätit estää minut. Et kertonut mitään syytä. Lopetan Meemi.infon käyttämisen jos kerrot miksi estit minut. --Enolenimihomo (keskustelu) 2. syyskuuta 2019 kello 17.11 (CEST)

Lähinnä siksi, että eräissä piireissä saavutettiin de facto konsensus siitä, että olet luultavasti sama henkilö, joka on aiemmin aiheuttanut harmia parilla muulla saitilla. En suoranaisesti ole sitä vastaan, että muokkailet täällä rivikäyttäjänä, mutta ylläpitäjäksi en sinua enää henkilökohtaisesti nimittäisi – esto saattoi olla ylireagointia, myönnän. --Spora (keskustelu) 2. syyskuuta 2019 kello 17.56 (CEST)
Hei Spora voitko jo ystävällisesti kertoa miksi käyttäjä Ping estettiin? Jep jep (keskustelu) 20. syyskuuta 2019 kello 14.51 (CEST)
enmuista.jpg --Spora (keskustelu) 21. syyskuuta 2019 kello 11.04 (CEST)

Bannijuttu

Hei, voitko unbannata käyttäjäni Testijooseppi. Hankin ne bännit yli 8 vuotta sitten vain inaktivoidakseni sen tunnuksen. Bännin tunnus #85 Testijooseppi1 (keskustelu) 24. toukokuuta 2020 kello 21.46 (UTC)

Tehty. Oletan että muistat salasanan? --Spora (keskustelu) 25. toukokuuta 2020 kello 11.48 (UTC)
Kiitos Testijooseppi (keskustelu) 25. toukokuuta 2020 kello 21.38 (UTC)