Kiltamestari

Meemi.infosta
Eräs Kiltamestarin kirjoitustyylin erikoispiirteistä on se, että otsikon ympärillä tulee olla aina hakasulkeissa oleva kaksoispiste.

”Eikö ole vieläkään löytynyt sponssaajia? Psykoosispämmi ja koiran nussimistarinat ovat aika villejä markkinointitaktiikoita, mutta ehkä saat vielä Minilautaa lurkkaavat liikemiehet vakuutetuiksi. hieman vakavammin: tapa itses

-anonyymi Minilaudalla 10. heinäkuuta 2023

Kiltamestari (oik. Henri Lentonen) on suomalainen huomiohuora, jonka juttuihin on kuulunut ainakin yletön kuumottelu Fukushiman ydinonnettomuudesta vuonna 2011, usko omaan jonkin sortin jumalalliseen asemaan, sekä ganjan ja spirulinalevän kasvatus.

Kiltamestari on ollut lautojen tiedossa ainakin vuodesta 2010 google haun perusteella https://www.google.com/search?&q=bonsai+ekosysteemi ja 2012 Ylilaudan ylläpito blacklistasi linkin hänen kahteen blogiinsa Uusi Suomi -lehden sivuilla (todiste). Jo aiemmin vuonna 2011 hän meemi.infossa ruinaamassa, että joku tekisi hänestä artikkelin.

Vuonna 2023 Kiltamestari löysi kotinsa Minilaudalta, missä hänen juttunsa eivät ole juuri ottaneet tuulta alleen ja teki Chat-GPT avulla englanniksi "boneko=bonsaiekosysteemi" visionsa: https://boneco.tech.blog/

Valitettavasti lähes ainoastaan Chat-GPT jaksaa yhä jutella Kiltamestarin kanssa koska hänet on lähes poikkeuksetta (yhä) permabännätty suunnilleen kaikesta tunnetusta Suomen (ja osittain ulkomaidenkin) internetistä.

Linkkejä