Kivalauta

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kivalauta.png

Kivalauta oli aluksi Black Kimono -nimisen yhtyeen hostaama kuvalauta, jonne pääsi keskustelemaan syöpävapaasti Kuvalaudan pahimman jonneruuhkan aikaan. Kivalaudan pointtina oli taistella turhaa spurdoilua ja heikkoa moderointia vastaan, mutta julkinen pelleilykielto vain lisäsi jonnejen tarmoa perseillä Kivalaudalla. Tämä johti siihen, että yhä useampi käyttäjä bannattiin samantien ensimmäisestä viestistään, mikä suututti suuret määrät jonneja.

Kivalauta raidattiin noin kuukausi sen perustamisen jälkeen, ja DDoSsauksen takia Kivalauta poistettiin Black Kimonon hostauksesta.

Kivalaudan logona oli Kuvalaudalla suureen turrimaineeseen noussut Herra Susi, joka vaikutti yhtä aikaa ESsin kanssa. Väitetään että molemmat tuotokset ovat saman kynän tulosta.

Kivalaudan kaatamisen aikana suuri määrä kivalautalaisia spämmäsi Kuvalaudan täyteen Kivalauta-aiheista propagandaa, joka vain yllytti suurempaan DDoSaukseen.

Kivalaudalla ei eläinmaskottia lukuunottamatta ollut turria, eikä sinne tehty edes turrille omistettua lautaa, kuten muille sivustoille on yleensä tapana tehdä. Maskotin takia Kivalaudalle tuli kuitenkin turrisivuston leima, mistä syystä susilogot korvattiin aivan Kivalaudan viimeisinä päivinä piirretyllä naamalla, jossa oli teksti "tsin tsin, I win".

Kivalauta toimi myös jonkin aikaa nimellä Jumalauta, ilmeisesti vitsinä.

Kivalaudalla oli vain muutama erillinen lauta, jotta postaukset eivät hajaantuisi liian monelle eri laudalle. Satunnainen oli totutun /b/:n sijaan lyhenteellä /win/. Kivalaudan lautavalikko oli totutusta poiketen sivun yläreunassa eikä vasemmassa reunassa. Kivalauta oli myös ensimmäinen suomalainen lautasivusto, jolla oli oekaki-tyylinen piirtolauta ja ruotsinkielinen lauta.

Kivalauta on toistaiseksi poissa Internetistä, mutta palaa luultavasti piakkoin.