Loistolauta

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Loistolaudan maskotti

Loistolauta (kavereiden kesken Loistis) on toukokuussa 2015 avattu lauta. Laudan ylläpitäjänä toimii animejonnena tunnettu Ultimate eli Ultimaatti. Lauta oli kuoleman partaalla, mikä johti siihen, että sitä on mainostettu käyttäjiensä toimesta Ylilaudalla ainakin /b/:ssä, mikä puolestaan on aiheuttanut sen, että Loistolaudan taso on laskenut entisestään.

Perustamisestaan lähtien Loistolauta on ollut yleensä pystyssä, mikäli Ultimaatilla kaljan juomisen jälkeen ovat rahat riittäneet serverin maksamiseen. Backuppien puutteen takia postaukset ovat kadonneet joka kerta laudan kuollessa. Uusin iteraatio Loistolaudasta aukesi lokakuussa 2020, ja maaliskuussa 2021 se siirtyi käyttämään Vichan-lautasoftaa.

Elokuussa 2021 Loistolauta katosi väliaikaisesti tarkoituksella, koska Ultimaatti joutui neitsytnuolten profiloimaksi. Lauta avattiin uudelleen 15. syyskuuta 2021.

8. elokuuta 2022 alkoi Loistolaudalla suorastaan uusi aikakausi, kun suhteellisen suosituksi nousseen Minilauta-vaihtoehtolaudan ylläpitäjä harkitsi oman lautansa poistamista, mikä ajoi sen nyymeistä osan Loistolaudalle.

Osiot

  • /b/ – Animesatunnainen
  • /fap/ – Pårnå
  • /int/ – International
  • /meta/ – Pervitiini ja palaute

Linkit