Lukiofilosofi

Meemi.infosta

Lukiofilosofit ovat n. 16-20 vuotiaita lukiolaisia jotka kokevat itsensä muita viisaimmaksi. Lukiofilosofit ovat usein poikia. Lukiofilosofeilla on tapana kirjoittaa filosofiasta maan keskiarvoa huonompi, mutta silti kivenkovasti väittää internetissä kirjoittaneensa laudaturin. Lukiofilosofiksi pätevöitymiseen riittää filosofian ykköskurssin käyminen. Lukiofilosofin vastakohta on lukiotieteilijä.

Käyttäytyminen laudoilla

Lukiofilosofit viihtyvät lähinnä /sci/ence-laudalla (tiedelauta), /w/orksafella (työturvallinen) sekä mahdollisella /fil/osofialaudalla. Kyseisillä alalaudoilla he käsittelevät erilaisia aiheita lähinnä ideologisista näkökulmista. Tämä olisi muuten mainiota, mutta ihminen joka unohtaa rationaalisen, toiminnallisen näkökulman on usein naiivi eli lapsenomainen (on syytä muistaa, että myöskin lukiotieteilijät ovat lapsenomaisia). Lukiofilosofit siteeraavat usein Platonia, Sokratesta, Aristotelesta, Pythagorasta tai jotain muuta tunnettua antiikin filosofia. Myös 1800-luvun meemifilosofit kuten Nietzsche ja Marx ovat heidän suosiossaan. Tästä näennäisestä sivistyneisyydestään huolimatta lukiofilosofit harvoin ovat kyvykkäitä ajattelemaan omilla aivoillaan. He kahmivat koulukirjoista eri filosofien ajatuksia ja kokoavat niistä mielestään "fantsun" kokonaisuuden.

Lukiofilosofit ovat myös ahkeria /he/-laudalla, jossa he voivat toteuttaa pervoja fantasioitaan larpatessaan 1800-luvun villakangastakkeihin pukeutuneita, monokkeleita käyttäviä ja sikareita polttavia herrasmiehiä.