Make

Kohteesta Meemi.info
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Make menehtyi 16.7.2010 mopo-onnettomuudessa
Todiste maken olemassaolosta
Viesti Maken haamun ilmestymisestä

Make oli legendaarinen, vuonna 1996 syntynyt henkilö, joka kuoli traagisesti 16.7.2010 joutuaan liikenneonnettomuuteen energiajuomahuuruissaan.

Maken haamuja on reportoitu nähtävän useasti, sillä esimerkiksi Viljamin luo Make ilmestyi astraalimuodossaan, keulien kevytmoottoripyörällä Viljamin vatsalaukun läpi, jonka jälkeen anasti Makenkin kaveripiirissä suositun Counter Strike: Source -nimisen pelin Viljamin tietokonepöydältä. On myös huhuja, että Make olisi elossa, mutta lähteitä ei ole varmistettu, sillä ainoa todiste on tekstiviesti Makelta, mikä on vuosi ennen Maken traagista kuolemaa.

Maken tulevaisuuden inttiajoista on mainintoja inttijonneilu-kronikassa vaikka hän onkin kuollut.

Mysteeri Maken kuolemassa

Liikenneonnettomuus tapahtui hämärissä olosuhteissa eikä tapahtumien kulku ole vieläkään selvillä. Perimätiedon mukaan Make olisi keulinut PV:llä poliisiauton kylkeen, mutta taas Jonnen Normipäivä - Rap Battle -biisin mukaan Make joutui EuroShopper-rekan yliajamaksi keulittuaan ensin PV:llä pärinöissä.

Toisalta puhutaan myös, että hän olisi herännyt henkiin, kun hänen haudalleen jätettiin ES-tölkkejä. Tarkkaa tietoa ei ole, että onko hän elossa, vai ei.

Trivia

  • Käsitys "Rip in peace" on lähtöisin Maken kuolemaksi järjestetystä langasta.
  • Viereisessä kuvassa oleva mopo on Maken PV, jonka Viljami toi Maken haudalle kunnioituksesta. On myös epäilty, että tämän takia Make ilmestyi Viljamille.