Markoboy87

Meemi.infosta
Markoboy
Markotag

Markoboy87 on suomalainen, lievästi kehitysvammainen juutubettaja. Hän tekee pääasiassa alkoholijuomatestejä, sekä joskus myös muita sekalaisia videoita. Markoboy tunnetaan parhaiten kuohuviinin kuohumisen kiroamisesta. Hänellä on muun muassa kissa nimeltä Topi (äännetään: [tofi:]). Markoboyllä on ässävika, pääkallokalsarit, kuuraketti-lakanat tai -peitto. Markoboylla on myös arkivihollinen Rilli, joka pilaa koko kerrostalon pihan. Tubeconissa 2014 Markoboy voitti yleisön suosikki -palkinnon, pääosin Ylilaudan ansiosta.

Markon pleikkari

Vuonna 2014 nyymit todistivat jälleen todeksi internetin neljännen säänön: Anonyymi on legioona. Tämä todistetiin raidamalla Markoboy voittajaksi Tubeconin 2014 yleisön suosikki -osuudessa. Voittaminen itsessään ei aiheuttanut suurempaa kuohuntaa kansan syvien rivien keskuudessa, mutta siitä, ettei Markoboy ollut saanut hänelle palkinnoksi luvattua Playstation 4 -pelikonsoliaan, alkoi nopeasti kiivas keskustelu sosiaalisessa mediassa. Ylilauta halusi kollektiivisesti auttaa Markoa ja syntyi useita bumplimittiin asti edenneitä lankoja siitä miten tämä toteutettaisiin. Lopulta nyymit päättivät hankkia Markolle Playstation 4 -konsolin. Myös Ylilaudan ylläpito lähti mukaan puolustamaan Markoboyn oikeuksia. Rahojen keräys pleikkaria varten tuotti kuitenkin lakiongelmia, mutta lopulta ylläpito alkoi myymään kultatilejä lahjoituksia vastaan. Jos hankki kultatilin Operaatio Markolle pleikkari -aikana, sai itselleen Marko-tagin, jossa postauksen nimen kohdalle ilmestyy auki paukahtava kuohuviinipullo.

Keräyssumma nousi alkuperäisestä noin 400 eurosta, joka olisi tarvittu Playstationiin, yli 2000 euroon, jolla hankittiin myös 48" taulutelevisio, Playstation-oheislaitekamera mahdollista streamausta varten, Markon kissalle Topille lahjakortteja lemmikkitarvikekauppaan, sekä liuta pelejä, joiden hankinnasta nyymit pitivät äänestyksiä. Ilmoille heiteltiin ajatuksia limusiinikyydistä Markon luo, mutta lopulta Sopsy haki kaikki tavarat Helsingin Verkkokauppa.comista pakettiautolla ja ajoi Markon luo. Matkalla hän kuunteli Ace of Spadesia ja postaili liikenneturvan vaarantavia kuvia. Marko sekä Sopsy kuvasivat omat versionsa tavaroiden luovutuksesta, spagetti valuu katukivetyksille molemmissa Tornarin jäätyillessä.

Lopulta Markoboy sai konsolinsa nyymien sponsoroimana ja Ylilauta hyvää mainetta. Marko postasi YouTube-kanavalleen kiitosvideon ja hän pahoitteli, että oli ennen sanonut pahaa ylilautalaisista. Marko alkoi streamata pelaamistaan ja postaa jatkuvasti uusia pelivideoita kanavalleen.

Videoita


Markoboy valitaan yleisön suosikiksi Tubeconissa 2014Sopsyn video pleikkarin toimituksesta

Linkit