Mart Kuus

Meemi.infosta
Varoitus: Tämä meemi saattaa olla PAKOTETTU

On siis erittäin suositeltavaa, että käännyt 360 astetta pois!

Mart Kuus on pakotusmeemi, joka alkoi ilmestyä Kotilauta-sivustolla alkuvuodesta 2011. Yleisesti Mart Kuusen kuva koristaa usein sieniaiheisia lankoja, varsinkin kanttarelleista puhuttaessa.

Historiaa

Mart Kuus esiintyi ensimmäisen kerran julkisuudessa YouTube-videolla Eesti Kalevipoeg Soome Sortse Sugemas, jossa selkeästi piripäinen virolainen vapaaottelija Mart Kuus taistelee kanttarellien myyntioikeuksista poliisien kanssa.

Mart Kuus aloitti myös Facebookissa paskamyrskyn haukkumalla Suomen poliisia fasisteiksi ja suomalaisia nyt yleensäkin rumiksi ja rasistisiksi.

Seuraukset

Martin kommenteista suivaantuneet anonyymit aloittivat Ylilaudan ensimmäisen raidin Facebookissa Mart Kuusta vastaan. Ensimmäinen raidi onnistui siinä määrin, että vapaa kommentointi suljettiin nopeasti samana iltana. Mart Kuus myös hyväksyi kaikkien anonyymien kaveripyynnöt facebookissa, eikä osaa vieläkään niitä sieltä poistaa. Useamman raidin aikana Martin facebook-sivut täyttyivät nopeasti sieniaiheisista kuvista. Mart Kuus tästä hätkähtäneenä yritti pyytää virolaiselta "hakkeriporukalta" nimeltä "skype-pojat" apua, mutta tätä ei ilmeisesti koskaan kuulunut. Myös Martin parisuhteen väitetään alkaneen rakoilla Facebook-raidien jälkeen. Mart on uhannut myös hakata erään anonyymin, koska käsitti tämän uhanneen hänen poikaansa.

Samalla muodostui väkevä Facebookin Ylilauta-yhteisö.

Linkit