Marutei Tsurunen

Meemi.infosta
Varoitus: Tämä meemi saattaa olla PAKOTETTU

On siis erittäin suositeltavaa, että käännyt 360 astetta pois!

”Japanin tunnetuin suomalainen!”

-Studio55
Marutei Tsurunen -postauksissa usein esiintyvä kuva sankaristamme.

Marutei Tsurunen (entinen Martti Ilmari Turunen, s. 1940) on suomalainen, joka toimi demokraattien edustajana Japanin parlamentin ylähuoneessa vuosina 2002–2013 sen ensimmäisenä länsimaalaissyntyisenä jäsenenä. Aika helvetin kova saavutus.

Tsurusesta tuli meemi Ylilaudalla syyskuussa 2017, kun hänen uraansa ja sen poikkeuksellisuutta käsittelevä viesti päätyi pastaksi, jota alettiin spämmiä kaikkiin Suomea, Japania ja suurin piirtein mitä hyvänsä käsitteleviin lankoihin. Aika helvetin kova saavutus. Pastasta syntyi pian myös eri variaatioita, joissa kehuskeltiin milloin mitäkin todellista tai kuvitteellista henkilöä.

Marutein postaamisesta saattaa toisinaan saada bannit. Ilmeisesti Kiinan mafia on lahjonut juutalaisen ylläpidon, ettei japanilainen korkeakulttuuri leviäisi Suomeen.

Alkuperäinen pasta

Joko Marutei Tsurunen on mainittu?

>Tsurunen toimi demokraattien edustajana Japanin parlamentin ylähuoneessa vuosina 2002–2013 sen ensimmäisenä länsimaalaissyntyisenä jäsenenä.

Ihan helvetin kova saavutus, kun miettii, että kuinka epäluuloisia japanilaiset ovat ulkomaalaisia kohtaan. Toki Suomi on eräänlainen poikkeus, vanhempi väestö tietää ja arvostaa Mannerheimia ja suomalaisia.

Ilmeisesti aika konservatiivinen poliitikko ja sellaisestahan japskit tykkää.

Toinen Marutei Tsurunen -pasta

Huom: Pasta kertoi alun perin Jussi Halla-ahosta, kts. artikkeli Puhe Senaatintorilla.

Voin jo kuvitella silmissäni pääministeri Tsurusen ensimmäisen ulkoilmapuheen Senaatintorilla. Kauniissa kesäsäässä kymmenet tuhannet ihmiset Japanin korkeakulttuurin ja vuosikymmeniä odotetun todellisen johtajan saapumisen nostamassa hurmoksessa huutavat samaan rytmiin

>MARUTEI! MARUTEI! MARUTEI!...

Korvia huumaava rytmikäs huuto kantautuu Kiinan, Pohjois-Korean ja Venäjän suurlähetystöihin sekä Perussuomalaisten ja SDP:n puoluetoimistoihin. Maon ja muiden kommunistijohtajien kipsiset rintakuvat tärisevät hyllyjen reunoille, ja murskautuvat lattioille. Kansanjoukkojen huuto laukaisee noissa tiloissa lattialla tuskissaan pyörivien sosialistien ja kommunistien keskuudessa psykosomaattisia sydän- ja aivoinfarkteja.

Ja kansan syvien rivien jyly tuntuu jatkuvan tuntikaupalla.

Kunnes hillitysti hymyilevä Marutei pienellä kädenliikkeellä pyytää hiljaisuutta. Sitten hän aloittaa ylivertaisen verbaalisen kirurgian, jolla kiinalaisen kommunismin ja aliexpress-mafian Suomen kansan kollektiiviseen psyykeen vuosikausia levittämä syöpä leikataan pois viimeistä solua myöten hänen säkenöivän järkensä jääkylmällä skalpellilla.

Voi taivas, mitkä loiston päivät Suomella on vielä edessään.

Aiheesta muualla