Meemi.info:Merkittävyyskäytännöt

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Meemi.infoon tulee läjittäin turhia lautakulttuuriin kuulumattomia turhia artikkeleita. Artikkelit ovat usein joko huomiohuorausta tai egonbuustausta (Höhöö, pakotin päivän paskaa meemiä, teempä siitä artikkelin!). Ylläpitäjät ovat kaikessa viisaudessaan pyrkineet poistamaan tälläsiä artikkeleita, mutta on parempi että käyttäjät itse määrittelevät merkittävyyden. Artikkelin hetkellinen tila tai keskeneräisyys eivät välttämättä tarkoita, että artikkeli ei olisi aiheeltaan merkittävä. Viime kädessä artikkeliaiheiden merkittävyydestä päättää Meemi.infon muokkaajayhteisö poistoäänestyksen avulla. Tällä hetkellä poistoon vaaditaan 50 prosentin kannatus. Ylläpitäjillä on kutenkin täysi oikeus poistaa haluttaessaan loukkaavat, tai surkeat artikkelit.

Poistoäänestys

Meemi.infon poistokäytännön mukaan epämerkittävät aiheet poistetaan Meemi.infosta – selvässä tapauksessa roskana, epäselvässä tapauksessa poistoäänestyksen kautta. Lopullinen päätös aiheen merkittävyydestä on äänestäjillä – poistoon vaaditaan vähintään 50 prosentin kannatus. Meemi.infossa ei ole sitovia merkittävyyssääntöjä. Jokaisella yli 3 pävää vanhalla aktiivisella käyttäjällä on ääni poistoäänestyksessä. Postoäänestys kestää maksimissaan n. 3 vuorokauden ajan.

Voit itse aloittaa poistoäänestyksen sivuilla jonka merkittävyys on kyseenalaistettu, voit myös itse kyseenalaistaa artikkeleita lisäämällä niihin merkittävyys-mallineen, turhasta merkittävyys-mallineen floodaamisesta saa automaattisesti 3kk bannit.

Esimerkki poistoäänestyksestä

Poistoäänestys on aloitettu 22. lokakuuta 2011 kello 12.57, ja se päättyy 25. lokakuuta 2011 kello 12.57

Kannatan poistoa
Ei tarpeeksi merkittävä, koska... --Matti Meikäläinen 22. lokakuuta 2011 kello 13.28 (UTC)

Vastustan poistoa
Riittävän merkittävä, koska... --Maija Meikäläinen 24. lokakuuta 2011 kello 13.28 (UTC)

Vastustan poistoa
Riittävän merkittävä, koska... --Mervi Meikäläinen 24. lokakuuta 2011 kello 19.14 (UTC)

Kannatan poistoa
Ei tarpeeksi merkittävä, koska... --Jorma Meikäläinen 25. lokakuuta 2011 kello 13.28 (UTC)

Poistoäänetys päättyi 25. lokakuuta 2011 kello 12.57, artikkeli todettiin poistettavaksi 50% kannatuksella.