Meemikonservatismi

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kek-kulttiin kuuluva meemikonsevativi

Meemikonservatismi tarkoittaa konservatiivisen ideologian omaksumista sen oletun meemiarvon vuoksi. Meemikonservatismi eroaa perinteisestä konservatismista siinä, että meemikonservatismi ei niinkään pyri säilyttämään vanhaa, vaan puhtaasti kapinoimaan liberaalidemokraattista maailmanjärjestystä vastaan. Meemikonservatismi on siis alaikäisten kapinaa ja larppausta. Meemikonservatiivit ovat usein äärimmäisiä arvojensa suhteen, ja heidän arvopohjaansa liittyy vahva hommailu, naisviha, normoviha ja neitsyys.

Meemikonservatismi vastaan cuckservatismi

Meemikonservatismi on usein sotajalalla perinteisemmän konservatismin kanssa. Meemikonservatiivit käyttävät jälkimmäisestä myös nimitystä cuckservativismi, koska se ei heidän mielestään puolusta omia arvojaan (lue: meemikonservatiivien arvoja) riittävän voimakkaasti ja saattaa olla jopa valmis neuvottelemaan asioista.

”Konservatiivit ovat luusereita. He ovat hävinneet KAIKKI taistelunsa 1960-luvulta lähtien. Aivan jokaisen. Syy häviöön on konservatiivien/maltillisen oikeiston halukkuus kompromisseihin. He ovat aina valmiita luopumaan jostain pienestä, jotta voisivat säilyttää jotain tärkeämpää. Siitä seuraa 'a death by thousand cuts', eli konservatiivit perääntyvät vasemmiston edessä metri metriltä.

Vasemmistoa vastaan on pakko hyökätä, muuten ei pärjää. Toisin sanoen, jos konservatiivit tulisivat järkiinsä ja pääsisivät valtaan, heidän pitäisi esim. pienentää yliopiston höpötieteiden (nais-/sukupuolitutkimus jne.) valtiontukia, laittaa Yleisradio maksukortille, lopettaa vähemmistövaltuutetun toimisto sekä poliisin vihapuhekyttäys, supistaa/lakkauttaa eri vasemmistolaisten kansalaisjärjestöjen rahoitusta jne. Kaikkea ei voi saada, mutta viime vuosikymmeninä maltillinen oikeisto (Cuckoomus) ei ole edes unelmoinut mistään tämänsuuntaisesta. Suomessa konservatiivit ovat hävinneet kulttuurikamppailun ja muuttuneet itsekin osin kulttuurimarxisteiksi.”

-Anonyymi Ylilaudalla 11.4.2019, viesti 97868490