Minä leikkaamassa tonnikalaa Okinawassa -95

Meemi.infosta
Minä leikkaamassa tonnikalaa Okinawassa -95

Minä leikkaamassa tonnikalaa Okinawassa -95 on Ylilaudalla loppuvuodesta 2020 luotu ja 2021 alkuvuodesta levinnyt meemi. Varsinkin meemin alkuaikona tapana oli postata kyseiset lyhyt pasta ja kuva jonkin öyhötyslangan ensimmäiseksi vastaukseksi aiheuttaen AP:ssa yleensä suunnatonta hämmennystä. Vanhahomot ilmaisivat epämieltymystä meemiä kohtaan, sillä kokivat sen olevan eräänlainen veetien järjetön pakotus, jonka tarkoitus oli tuottaa hämmennystä ilman varsinaista komedista sisältöä. Sinänsä tämä ei ole yllättävää, sillä vanhahomot suhtautuvat yleisestikin konservatiivisesti uusiin meemehin.

Alkuvaiheen pakotuksen jälkeen vuoden 2021 keväällä meemistä on kummunnut merkittävät määrät alkuperäistä sisältöä, ja meemi onkin saanut laajan hyväksynnän laudalla, myös vanhahomojen keskuudessa.

Tonnikalanleikkaajan oikea nimi on Kiyoshi Kimura ja lempinimi "Tuna King". Hän on sushiravintoloita omistavan Kiyomura Corporationin puheenjohtaja. Laudalla kuvan miestä kutsutaan myös Tonnikalamieheksi. Ylilaudalla kulkeva kuva löytyy Japanista lukuisista ketjun ravintoloiden näyteikkunoista, ja on päässyt myös Yakuza-pelisarjan tekstuureihin.

Videoita


Minä leikkaamassa tonnikalaa Okinawassa -95


TMC Lähiötunat - Ikuinen Tonnikalakeikka

Kuvia

Aiheesta muualla