Nakkarichan

Meemi.infosta

Nakkarichan (myös näkkärichan, näkkis) on /fit/:llä viihtyvä innokas kuntoilija. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluu erilaiset jumpat, bodypump ja pilates. Kuntosalilla hän on kunnostautunut tekemällä SS-ohjelmaa. Lisäksi hän saattaa tehdä hitaita juoksulenkkejä koiransa kanssa tai pyöräillä. Nimen alkuperä juontuu aikoihin, kun nakkarichan ilmestyi kyselemään treenivinkkejä ja mainitsi ruokavalionsa sisältävän runsaasti näkkileipää. Nakkarichanista liikkuu mitä villeimpiä huhuja, aina alaikäisyydestä tyttönyymiyteen asti. Näitä ei ole kuitenkaan pystytty vahvistamaan, sillä Nakkarichanista ei ole tiettävästi ensimmäistäkään valokuvaa internetissä. Useimmat talousanalyytikot ovat arvioineet hänen viikkorahakseen noin 17,5 euroa, mutta Nakkarichan itse kiistää saavansa viikkorahaa. Osa fittiläisistä uskoo vahvasti, että Nakkarichan kirjoittaa erästä ruoka- tai meikkiblogia, jota ei lue lähes kukaan. Tilastollinen data-analyysi kyseisestä blogista on kuitenkin antanut vahvoja viitteitä siitä, että kirjoittaja on keski-ikäinen mies, eikä blogi siis sovi Nakkarichanin muuhuun profiiliin.

Nakkarichan on usein päättämätön mennäkö bodypumppiin vai salille, jolloin häntä avustavat /fit/:n IRC-kanavan herrasmiehet.

Nakkarichanin sisko

Nakkarichanilla tiedetään olevan sporttinen sisko, jonka mysteereitä hän on valottanut. Kyseisellä henkilöllä on hurjan pieni rasvaprosentti ja huomattavat takareidet.