Naurunappula

Kohteesta Meemi.info
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Bible.gif Tämä artikkeli on merkitty pyhäinjäännökseksi.

Kunnioitathan pyhyyttä ja anna hautarauha. Kiitos.


Naurunappula
Nn-logo.jpg
URL: naurunappula.com
Slogan: Ei ole
Kaupallinen? Kyllä
Kielet: suomi
Luonut: Chk
Nykyinen omistaja ei ole, lopettanut toimintansa
Rekisteröinti: Vapaaehtoinen
Juutalaisten omistuksessa? Kyllä

Naurunappula, tunnetaan myös nimillä Nauris, NN ja Nauruvittula, oli Riemurasian tapainen huumorisivusto, mutta sisältö jätettiin tarkastamatta, joten joka jonne saattoi floodata mediaa sinne niin paljon kuin halusi.

Naurunappulasta laudoille eksyneen herrasmiehen tunnisti yleensä kuvasta, jonka alalaidassa näkyy Naurunappulan logo tai nettiosoite. Nimestään huolimatta Naurunappulasta oli yllättävän vaikea saada irti nauruja, varsinkin kuvista. Naurunappulan monien käyttäjien mukaan "kommentit ovat hauskempia kuin kuvat". 37,2 % kuvista koostuu poneista, loput kuvat olivat joko painttia, turria, animea tai Riffe-nimisen käyttäjän lähettämiä giffejä. Loput materiaaleista ovatkin Riemurasiasta tai muualta internetin syövereistä kopioitu(myöskin laudoilta). Käyttäjäkunta on varsin kirjava, mutta se koostuu suurelta osin jonneista, alati kasvavasta ponijoukkiosta, turri- ja animefaneista, Paint-ohjelmalla piirtävistä ihmisistä, elämäänsä kyllästyneistä moderaattoreista, sekä Epic-nimisestä neekeristä. Naurunappulaa käyttävien keski-iästäkin käydään kiivasta väittelyä, onko se 12 vai peräti 14 vuotta.

Kyttäjuttu

29. kesäkuuta 2011 vantaalainen opiskelija, luultavasti Metu-chan, sai asperger-kohtauksen kun Dementia oli Naurunappulan chatissa sanonut homojen olevan sairaita. Tavallisen ylläpidolle itkemisen sijaan käyttäjä päättikin ilmoittaa asiasta Vantaan poliisille, joka otti asian tutkintaan, muttei löytänyt siitä rikosta. Poliisin mukaan "Naurunappulan lukijakuntaan suhteutettuna kirjoituksia ei voida pitää suhteettomina tai ei-hyväksyttävinä". Myöhemmin Nikhmar sai Tinychatissa kuvat asiakirjoista käsiinsä ja postasi ne Naurunappulaan (404).

Lopetus

Naurunappula lukittiin 17. lokakuuta 2017 "arkistotilaan" ylläpitäjien kyllästyttyä pitämään sivustoa pystyssä. Tämän jälkeen sinne ei voinut enää lisätä sisältöä. Sivusto suljettiin kokonaisuudessaan 8. toukokuuta 2018.

Katso myös

Linkkejä