NES-Retku

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Nes-retku)
Varoitus: Tämä meemi saattaa olla PAKOTETTU

On siis erittäin suositeltavaa, että käännyt 360 astetta pois!

Miten ois Tom? Pilu viiskympi!

NES-Retku (myös pelkkä Retku tai Jumalan oikea käsi) on Petri Himmeän luoma ja esittämä roolihahmo ja siihen perustuvan YouTube-sarjan nimi. Videoissa NES-Retku arvostelee NES-pelejä satiirisesti ja tuo esille yleensä pelien huonoja puolia rankasti kiroillen ja välillä liioitellenkin. Himmeä on tunnustanut saaneensa vaikutteita sarjan luomiseen ulkomaisilta vanhojen videopelien arvostelijoilta, kuten The Angry Video Game Nerd ja The IRATE Gamer.

NES-Retku on tullut laudoilla tutuksi pakotuksesta, jossa yleensä postataan äänitiedosto missä on myös hänen kuvansa. Näitä ovat esimerkiksi "Miten ois Tom? Pilu viis kymppii" ja "Fester vääntää paskaa tossa".

Nykyään Retku harjoittaa pääosin normaalia vlogausta Himzvlogz-kanavallaan. Tubeconissa 2014 Retku valittiin vuoden miesvloggaajaksi Ylilaudan ansiosta.

Retku on nykyään pääosin lopettanut YouTube-videoiden teon ja siirtynyt striimaamaan Twitchiin. Vuonna 2018 hän lopetti työnsä ja ryhtyikin kokoaikaiseksi striimajaksi, mistä oli aloittaessaan erittäin innoissaan. Etenkin Retkun silloin sanomasta lauseesta "Vitut siihen kyllästy" tuli häntä seuraavien nyymien keskuudessa meemi, jota postataan yleensä kaljuuntuneesta Retkusta otetun kuvakaappauksen kanssa aina silloin, kun Retkussa on aistittavissa kyllästymisen merkkejä.

Meemipotretti

Videoita


Retku esittää kiitoksensa Ylilaudalle Tubeconissa

Katso myös

Linkit