Niilo22

Meemi.infosta

Niilo22 eli Mikael Kosola on lempääläläinen tubettaja. Videoiden teon Niilo aloitti vuonna 2008, mutta suosittu Niilosta alkoi kuitenkin tulla vasta vuonna 2009, jonka jälkeen meno onkin ollut yhtä voittokulkua. Nykyään Niilo on yksi tunnetuimmista vloggaajista, ja sen myötä hän saa nykyään myös paljon kritiikkiä. Yleisesti Niiloa pidetään kuitenkin aika ebininä tubettajana. Niilolla on myös joistakin tubettajista poiketen kavereita, joita hän kutsuu "vieraileviksi tähdiksi". Lukuisissa arvosteluissaan Niilo käyttää asteikkoa x/5. Videonsa Niilo päättää usein lauseeseen "täältä tähän" tai lauseeseen ""pidä lippu korkealla ja tanko liukkaana"". Niilo on tullut tutuksi useista päivittäisistä videoistaan, huonosta äidinkielestään, puuron keitostaan ja aiemmin myös alkoholin juonnista. Tehtyään elämäntaparemontin vuonna 2016 Niilo on pidättäytynyt alkoholin juonnista kokonaan.

Niilo22 nykyisessä olomuodossaan

Ylilaudan vakiolankoihin on kuulunut jo vuosien ajan Niilo22-arvostuslangat. Aiemmin langat sijaitsivat Satunnaisessa, josta ne paskapostauksen vuoksi siirrettiin ensin /arki/-alalaudalle, ja myöhemmin vastikään luodulle /tubetus/-alalaudalle. Sadan arvostuslangan rajapyykki rikottiin 30. joulukuuta 2015.

Tubecon 2015

Vuonna 2014 Ylilauta raidasi Markoboy87:n yleisön suosikiksi Tubecon-awardseissa. Vuoden 2015 Tubecon-awardseissa päätettiin tehdä toisinto edellisvuoden raidista, ja tällä kertaa laudalla päätettiin yhteistuumin äänestää yleisön suosikiksi Niilo22:sta. Virallisessa gallupissa, jossa kyseltiin kansan syvien rivien mielipiteitä siitä kenen tulisi olla yleisön suosikki, Niilo22 johti äänestystä pitkään, kunnes Tubeconin juutalaiset järjestäjät jostain syystä poistivat Niilon nimen paalupaikalta. Useat nyymit tekivät asiasta valituksen tapahtuman virallisille tahoille, ja lopulta Niilo22 julistettiinkin yleisön suosikiksi. Tubeconin järjestäjät olivat selvästi oppineet jotain edellisvuodesta, eikä kukaan voittaja saanut palkintopatsaan lisäksi mitään palkintoja, ainakaan muiden nähden. Ylilaudalla pistettiin jälleen pystyyn keräys, jossa kaupattiin erikoiskultatilejä Niilo22:sen palkintopotin kerryttämiseen. Kultatilin lisäksi ostaja sai erikoistagin.

Rahaa saatiin kokoon yhteensä 2038,63 euroa, ja yhteensä 485 nyymiä osallistui keräykseen. Rahoilla ostettiin Niilo22:lle Moccamaster-kahvinkeitin, Playstation 4, pelejä, uusi televisio, polkupyörä ja lavallinen ES-energiajuomaa.

Tagi

Kuvia

Katso myös

Linkit