No jeesuksesta tietty

Meemi.infosta


HUOMIO! – Tämä artikkeli on Fobban tarkkailussa! Töhrijät palkitaan erittäin kuumottavalla nettivinkillä.


"No jeesuksesta tietty"

No jeesuksesta tietty -lausahdus tuli tunnetuksi Nuotta-lehden mainosvideosta, jossa joukko nuoria kristittyjä kertovat mystisestä innoittajastaan Jeesuksesta. Video poistui netistä nopeasti saavutettuaan suurta suosiota suomalaisilla laudoilla. Suosio oli niin suuri, että siitä seurasi kyttäjuttu. Kyttäjutun todellinen innoittaja lienee eräs videolla esiintyvä naishenkilö, joka saavutti meemin aseman hyvin nopeasti. Hän myös lausuu videolla legendaariset sanat "No jeesuksesta tietty!".

Kyttäjutusta vuoti Ylilaudan entinen moderaattori hobitti, joka postasi kuvia poliisin lähettemistä tutkintapyynnöistä. Kyseisistä papereista löytyi kuvia langasta, jossa "no jeesuksesta tietty" -meemiä pakotettiin. Poliisi oli myös pointannut kohdan, jossa naisen naama oltiin photoshopattu pornomallin kehoon.

Jälkeenpäin tietämättömät tai laudalta hetken poissaolleet ovat kyselleet videon perään. Näille langoille yhteistä on se, että itse videota ei kukaan uskalla postata jyttäkutun pelossa, mutta silti meemigeneraattorilla tehtyjä hassunhauskoja herjaavia kuvia uskalletaan.

Linkit