Norja

Meemi.infosta

Norja on valtio Skandinaviassa. Sen rajanaapureita ovat Suomi, Ruotsi ja Venäjä.

Norjan pääelinkeino on hitsaaminen, jonka ansiosta se on yksi maailman menestyneimmistä valtioista inhimillisen kehityksen indeksin mukaan.

Norja tunnetaan myös myyttisestä kalleudestaan ja kalateollisuudestaan. Kalateollisuus, eteenkin perinteinen hapansilakka, onkin synnyttänyt kuvauksen, jonka mukaan norjalainen haisee 10 km myötätuuleen, 3 km vastatuuleen ja kilometrin kallion sisään.

Norjassa tapahtui paha ammuskelu Lost-sarjasta tutulla saarella, asian varmistaa se että Jani Toivola järkyttyi tämän takia. Tekiä, Anders Behring Breivik käytti kolme vuotta aikaa kirjoittaessaan 1500-sivuista manifestia, joka viittaa intensiiviseen keskittymiseen. Hän on ajatellut olevansa kaikkia muita älykkäämpi, eli hänellä voi olla purilaisia perseessä.

9 000 €/kk

Hitsaaminen Norjassa on lukio vs. amis-keskusteluistapaskamyrskyistä syntynyt meemi. Norjassa keskiverto hitsaaja tienaa yli 9000 euroa kuukaudessa eikä tämä vaadi kuin 3 vuoden metallilinjan käymisen. Samaan aikaan lukionyymit homehtuvat komeroissaan tai työskentelevät Siwan kassalla.

Linkit