Palstis

Meemi.infosta
Foorumin säännöstöä kannattaa kunnioittaa

Palstis eli Palstamestari (oik. mahdollisesti Aleksi K.) on mystinen henkilö, joka pyörittää TV-sarja Serranon perhettä käsittelevää foorumia - tai ainakin tätä foorumin pitäisi käsitellä, mutta sarja loppui jo vuosia sitten. Tosiasiassa palstis lähinnä samahomoilee foorumillaan useilla eri käyttäjillä ja jakelee itselleen ja sivuston parille (yhdelle?) muulle käyttäjälle palkintoja. Sivustolla käy myös kehitysvammainen tyttö nimeltä Anni, jota palstis usein solvaa ja sättii milloin mistäkin syystä. Foorumin rönsyilevän säännöstön rikkomisesta (mikä ei ole vaikeaa) joutuu Palstamestarin kuumottavaan sanktiokäsittelyyn.

Nyymit ovat yrittäneet selvittää palstiksen identiteettiä ensin tammikuussa 2016, sekä myöhemmin tammikuussa 2017 ja helmikuussa 2021. Palstis on silti edelleen mysteeri, jota edes Viljamin veli ei ole kyennyt selvittämään. Palstista on tosin epäilty mm. Kiltamestariksi, tunnetuksi nettiprovoksi Ari Savolaiseksi ja harvinaisen häiriintyneeksi yksinhuoltajaäidiksi.

Tapaus voidaan kiteyttää toteamukseen, että kyseessä on suomalainen versio The Bloody Boardista, joskin sadistisemmalla vierteellä.

Kuvia

Katso myös

Linkit