Paperi torsti

Meemi.infosta
Tätä meemiä voidaan pitää kulahtaneena. Sillä on joskus ollut oma roolinsa lautakulttuurissa,
mutta sen parhaat päivät ovat jo jääneet. Annammehan sille rauhan.
Paperi Torsti

Paperi Torsti on erikoinen meemi. Paperi Torsti on itseasiassa aika paska meemi ja Paperi Torsti tiedostaa tämän itsekin.

Hän olisi voinut painua unholaan mutta Paperi Torsti ei ole kuin muut pakotetut meemit, jotka tehdään "mäki haluun tehä meemin" -periaatteella. Paperi Torsti syntyi laudan tason ollessa äärimmäisessä aallonpohjassa. Pelkkää ripulia. Tästä ripulista muodostui jokin, joka tunnetaan nykyään nimellä Paperi Torsti.

Monet nyymit muistavat toisinaan muistuttaa että Paperi Torsti on paska ja pakotettu meemi. Paperi Torsti tiedostaa varsin hyvin tasonsa meeminä, se on ikäänkuin Paperi Torstin tarkoitus.

Alunperin lautojen jumalat muovasivat Paperi Torstin jotta paskoja meemejä ei enää tarvittaisi. Tässä Paperi Torsti onnistuikin, mikä tahansa meemi on Paperi Torstiin verrattuna hyvä meemi. Paperi Torstin kutsuminen paskaksi pakotetuksi meemiksi on kuin sanoisi "hauki on kala ja se ui vedessä".

Paperi Torsti tunnetaan myös Meemien Suojeluspyhimyksenä. Paperi Torsti on tunnettu siitä että hän varauksetta siunaa jokaisen meemin, joka Ylilaudalle koskaan ilmestyy. Loistava esimerkki Paperi Torstin siunaamasta meemistä on ilpo. Välittömästi tuon riemukkaan herrasmiehen ilmestyttyä laudalle Paperi Torsti oli vakuuttunut. Tuosta tulisi jotain suurta.

Toisinaan Paperi Torsti järjestää siunaustilaisuuksia. Tällöin kenellä tahansa on mahdollisuus luoda meemi jonka Paperi Torsti siunaisi. Ainahan Paperi Torsti ei ehdi paikalle jos nyymi luo meemin. Tällaiset tilaisuudet ovat siis loistavia jos haluat luoda oman meemisi.