Pasi Viheraho

Meemi.infosta
Alibi-lehden artikkeli Pasi Viherahon rikoksista vuodelta 1987
Pasi Viherahon naama

”Vittu perkele vitun Katainen saatana vittu!”

-Viheraho iteroi poliittisia näkemyksiään

Pasi Viheraho (ent. Jari Sakari Siikonen, s. 1966) on Hollolan alueella perheensä kanssa asusteleva eläkeläinen. Hän on tullut ensimmäistä kertaa tunnetuksi soiteltuaan ympäri maailmaa poliisin ja valtion piikkiin. Tästä hänelle jäi paljon maksettavaa (noin 44 000 euroa). Nykyään Pasi Viheraho on usean jonnen suosikki, sillä hän uploadaili YouTuben täyteen pelkkää paskaa ja nousi sen tilatuimmaksi suomalaiseksi. YouTube kuitenkin poisti Viherahon käyttäjän, mutta palautti sen parin viikon päästä takaisin. Pasi Viheraho avautui uudella YouTube-kanavallaan videossa Mulla on tauti, että omistaa taudin joka voi viedä hengen ja että se on peräisin joltain naiselta.

Pasi Viherahosta kertova artikkeli puuttui vuosikaudet Wikipediasta, vaikka Pasin touhut ja medianäkyvyys olisivat tehneet hänestä kelvollisen artikkelin aiheen sielläkin. Vuonna 2009 poistettu artikkeli Viherahosta palautettiin lopulta äänestyksen jälkeen 11. elokuuta 2018.

Pasilla on myös perjantai-iltaisin soiva Pasiradio, mikä on lähinnä Pasia ihannoivien jonnejen suosiossa. Viheraho on myös muiden YouTube-tähtien, kuten djpate246:n, Markorepairsin ja Crikezin hyvä ystävä.

Linkit