Pedofiili

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Pedofilia)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”=)”

-pedofiilinyymi

Pedofiilit, jotka itse kutsuvat itseään sairaasti laudalla lapsirakkaiksi, ovat henkilöitä, jolla on häiritsevä, seksuaalinen pakkomielle lapsiin. Teini-ikäisiä kuolaava aikuinen on kuitenkin efebofiili. Nykysukupolven pedofiileja yhdistää usein animen katsominen. Animessa lapset esitetään seksuaalisina olentoina, jotka himoitsevat seksiä, mikä tekee animesta hyvin vaarallista katsottavaa terveellekin henkilölle. Valitettavaa kyllä, mutta lautasivustot ovat usein koti monelle pedofiilille myös Suomessa.

Jotkut ovat esittäneet, että pedofilia on seksuaalisen kehityksen häiriö samalla tavalla kuten homouskin, joten pedofiilejä ei tulisi syrjiä sen enempää kuin homojakaan, vaan lähettää molemmat ryhmät keskitysleireille.

Pedofiilien puolesta

Pedofilia oli maalis-huhtikuussa 2013 kuuma peruna Ylilaudalla, kun Facebookiin perustettiin sivu: "Pedofiilien puolesta", joka ajoi pedofiilien oikeutta elämään tuntematta syyllisyyttä siitä mitä ovat. Sivun provosoivasta nimestä huolimatta osa nyymeistä yritti pitää sivua vakavana liiketoimintana samalla kun toiset rölläsivät ahkerasti, elämäm koululaiset esittivät näkemyksiään siitä miten pedofiileja tulisi kurittaa ja kukkahattutädit kauhistelivat miten joku voi olla saastaisten pedofiilien puolella. Osa nyymeistä nettivinkkaili sivulle kertyviä lynkkausuhkauksia ja -kehoituksia siihen tahtiin että jopa Fobba kiinnostui asiasta tarpeeksi ottaakseen kantaa asiaan.

Linkit

Katso myös