Peppukipeys

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Han Solo ja Will Smith pohdiskelevat elokuvassa Tähtien Sota ihmisten peppukipeyden astetta

Peppukipeys (engl. butthurtness) on usein väittelyn sivutuote. Sanonta kuuluu, että "peppukipeys ei tule yksin". Usein peppukipeä nyymi on myös lievästi ärtynyt.

Peppukipeyttä aiheuttaa moni asia. Ei ole yhtäkään universaalia asiaa joka aiheuttaisi peppukipeyttä, vaan jokaisella on omat henkilökohtaiset ärsykkeensä. Usein oman elämäntyylin haukkuminen aiheuttaa tätä viekasta tautia. Esimerkiksi hipsterit suuttuvat aivan kamalasti kun indiemusiikkia haukutaan. Hevarit suuttuu kun niiden rämpytystä haukutaan ja räppärit siitä kun niiden. Lista jatkuu ikuisuuksiin. Kovimmat peppukivut alalaudoista Ylilaudalla aiheuttavat /mu/, /pol/ sekä /b/. Muillakin alalaudoilla tätä toki tavataan, muttei yhtä vahvana ilmiönä. Myös erilaiset jotain vs jotain -langat aiheuttavat suunnatonta peppukipeyttä. Esimerkkinä lukio vs. amis -langat sekä ateistit vs kristityt -langat.

Peppukipeyteen ei ole mitään erityistä lääkettä. Yksittäinen kohtaus hälvenee ajan kuluessa. Jotkut purevat tyynyä, jotkut käyvät tupakalla ja jotkut potkaisevat koiraansa. Jokaisella on oma tapansa. Immuniteetin peppukipeyteen saavuttaminen on vaivalloista mutta mahdollista. Yleensä se alkaa ajatuksella internet ei ole vakavaa liiketoimintaa. Moni ei kuitenkaan koe tätä valaistumista ikinä elämänsä aikana ja pysyy täten alttiina peppukipeydelle.

Tämä artikkeli oli tänne jo tehty. Kirjoitin omani siihen päälle. Edellisen artikkelin kirjoittaja mitä luultavimmin on peppukipeä.