Percel

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Perussuomalaiset)
Meemin mukaan persujen naisvihan taustalla on inceliys.
Lautailulla on väitetysti vaikutuksensa perceliyden aiheuttamisessa.
Varoitus: Tämä meemi saattaa olla PAKOTETTU

On siis erittäin suositeltavaa, että käännyt 360 astetta pois!

Percel (persu + incel) on Ylilaudalla syntynyt pakotettu meemi, jossa pyritään implikoimaan perussuomalaisten kannattajien olevan inceleitä. Meemi perustuu käsitykseen siitä, että incelit ajautuvat vihaamaan naisia ja äänestämään perussuomalaisia koska eivät saa pillua. Meemi on hyvin pakotettu, ja keväällä 2021 ylläpito reagoi pakotukseen antamalla kaikista percel-langoista bannia, ja sanasuodattamalla sanan percel.

Monet perussuomalaisia kannattavat nyymit ovat vastanneet meemiin asianmukaisella pakotuksella, jonka mukaan todellisuudessa vasemmiston kannattajat ovat inceleitä. Folionyymien mukaan percel-pakotuksen taustalla on tosiallisesti Hybridikeskus.

Persut ja mustat kyrvät

Percel-meemistä kehittyi vuonna 2022 uusi variaatio, jossa perussuomalaisuus yhdistettiin mustien kyrpien himoon. Meemin variaatio ilmenee esimerkiksi siten, että kun laudoilla on puhe mustista kyrvistä niihin saatetaan vastata "itsekin tykkään t. persu" -tyyppisillä viesteillä. Myös Sebastian Tynkkysen ja hänen poikaystävänsä kuvien postaaminen on tavanomaista. Persu/BBC -pakottamisesta seuraa tiettävästi bannit modejen peppukivun takia.

Katso myös