Pete Pennanen

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ylilaudalta soitettiin, sain teidän IP-osoitteet

”Hähää!”

-Pete Pennanen

Pete Pennanen nousi julkisuuteen Ylilaudalla 7. marraskuuta 2011, jolloin miehen Facebook-tili kaapattiin ja laudalle lähetettiin kuvia Pennasen jengistä, Wanhasta Liitosta. Pennasen Facebook-tunnukset postattiin Thorlaudalle.

Pennasen henkilökuva

Pennanen väittää olevansa Nikita Fouganthinen (Juha Veikko Valjakkala) poika ja erittäin ylpeä isästään, joka polkupyörää varastaessaan epähuomiossa tappoi kolme ihmistä Ruotsissa joskus ihan wayback. Pennanen oli kihloissa Suvi Räsäsen kanssa.

Pennanen ei käytä kirjoittaessaan turhia välimerkkejä, vaan kaikki teksti tuotetaan putkeen, jolloin lauseiden ymmärtäminen hieman kärsii. Pennanen on Isäm Maam miehiä ja tunnetaan myös heitoistaan "hähää" sekä "niin pä".

Pennanen tekee vasikoille V-merkin otsaan ja huorille H-merkin poskeen. Tästä voit tunnistaa Heinolan suunnalla käveleviä huoria ja vasikoita. Syy Pennasen eläinvihaan ei ole selvinnyt.

Pennanen on kuitenkin vain turha suunsoittaja. Pete ei edes itse osaa vielä kirjoittaa tietokoneella eikä pyyhkiä takapuoltaan. Peten vakioihin kuuluu muunmuassa lausahdukset "Viddu mä haggaan sud" ja "Mä soidan mun isugille ja nigida dulee pöllimään sungin bölkubyörän". Peten mahtavat hauikset ovat puhdasta läskiä, ja älykkyysosamäärä herralla on pienempi kuin hiuksien määrä päässä.

Tausta

Kaikki alkoi Thorlaudalla 5. marraskuuta 2011, jolloin eräs nyymi oli hankkinut Pennasen Facebook-tunnukset. Nyymi postasi Thorlaudalle kuvia hänen Facebook-ryhmästään "Dark Side Members and Prospects only!" sekä hänen keskustelustaan kaverinsa Sampsa Kemppisen kanssa. Näissä kuvissa olivat nähtävissä muun muassa Pennasen myöntämä murha, pippurisumutediilaukset sekä jengin jäsenien salaiset puhelinnumerot. Tämä sama nyymi postasi Thorlaudalle myös Pennasen Facebook- ja Hotmail-tunnukset. Lankaan ilmestyi myös kuvia Pennasen Facebook-seinästä.

Pennanen Ylilaudalla

Ensimmäinen lanka Pennasesta Ylilaudalle postattiin pari päivää Thorlaudalle vuodettujen tietojen jälkeen iltapäivällä 7. marraskuuta 2011. Aiheena oli "Postatkaa vitusti pennasta!". Moni ei tiennyt tästä henkilöstä mitään, mutta lanka täyttyi nopeasti Thorlaudalle postatuista kuvista. Samana iltana Pennanen sai kotiinsa vieraakseen muun muassa poliisit, ambulanssin ja karhuryhmän. Pete Pennasen nimi vääntyi spurdomuotoon Bete Bennanen. 9. marraskuuta 2011 Pennanen ammuskeli muutaman kerran asuntonsa parvekkeeltaan aseelleen. Tämän seurauksena karhuryhmä teki rynnäkön asuntoon, ja Pete ja Suvi Pennanen joutuivat yön ajaksi putkaan. Aiemmin päivällä eräs nyymi oli soittanut Pennaselle ja esittäytynyt Ylilaudan ylläpitäjäksi. Hän kertoi, että hän lähettää sähköpostissa muutaman päivän IP-osoitteita, joista on postattu pilkkaavia viestejä Ylilaudalle. Pennaselle lähetettiin samana iltana seitsemän IP-osoitetta. IP-osoitteet eivät olleet oikeita, ja viesti sisälsi runsaasti kirjoitusvirheitä, mutta siitä huolimatta Pennanen leveili saamastaan viestistä Facebookissa.

13. marraskuuta 2011 lähetettiin eräällä rölliaccountilla muokattu kuva Suvi Pennaselle, jossa Tiina Järvinen olisi tarjonnut pillua Pete Pennaselle. Peten ja Suvin välille tuli riitaa, eikä Suvi enää antanut Petelle. Tilanne johti välikohtaukseen, jossa Pete kaverinssa Vilho Leppäsen kanssa ei päästänyt Suvia enää pois heidän asunnostaan. Lopulta Suvi puukotti Leppästä, jonka takia hän joutui putkaan. Suvi ja Pete erosivat, ja Suvi vaihtoi sukunimensä takaisin Räsäseksi.