Pillunsaantibannit

Meemi.infosta

Pillunsaantibannit tai alfabannit ovat bannit jotka sai mm. Kuvalaudalla aikanaan siitä, että meni typeryyksissään laudoille paljastamaan saaneensa pillua. Katkerat neitsytmoderaattorit jakoivat vaihtelevan mittaisia banneja pitäen näin yllä laudan mainetta poikamiesten keskustelualueena. Varsinaisen seksiaktin mainostamisen lisäksi vastaavia, vaihtelevan mittaisia banneja saattoi saada jos mainitsi seurustelevansa tai seurustelleensa.

Loppuvuodesta 2009 pillunsaantibanneista tuli yksi Kuvalaudan kiistakapuloista. Alfabannien avulla tasoa varjellut Sukkero joutui napit vastakkain normaalihomojenkin lautailuoikeuksia puolustavan Perennerin kanssa. Asiaa puitiin jopa /b/:lle tehdyssä tahmalangassa. Pitkällisen taistelun tuloksena vuodenvaihdetta lähestyessä pillubanneista luovuttiin ja jatkossa laudoilla sai kertoa vapaasti seurustelevansakin, mutta vanhaa menoa kaihoisasti muisteleville perustettiin /hikky/.

Kuvalaudan poistuttua keskuudestamme pillunsaantibannien muisto alkoi hälvetä ja alfaelämästä pimppeineen on tullut osa laudan normaalia arkea. Genitaalikontaktilla rehentely on silti siinä määrin paheksuttavaa toimintaa että sitä harjoittamalla saa varmasti ainakin vähän ilkeitä katseita osakseen. Lisäksi alfabannien palautuksen haikailu on yksi /meta/-laudan toistuvista teemoista.