Ponit

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ripulia niin perkeleesti.gif Varoitus: Tämä artikkeli tai sen kohde saattaa olla pelkkää RIPULIA!

On siis erittäin suositeltavaa, että käännyt 360 astetta pois!


”Ponit on paskaa”

-Jonne

”Ponit on parasta”

-Poninyymi

Ponit ovat internetiä valloittava joukkio hienoja otuksia, joilla on (kuten missä tahansa muussakin fandomissa) huomattava määrä röllejä sekä poneille runkkaavia turreja seurassa, mutta kuitenkin suuremmanpuoleinen joukko vähemmän aktiivisia poneja pysyy sääntöjä ymmärtävänä. Sarjan fanit kutsuvat toisiaan nimellä brony. Kyseistä termiä voi ihme kyllä käyttää sekä miespuolisiin että naispuolisiin faneihin.

Bronylla tarkoitetaan yleisesti miespuolisia käyttäjiä, jotka tykkäävät poneista. Virheellisesti ajatellen brony-nimitys tulisi sanoista bro ja pony, mutta todellisuudessa se on johdettu 4chanin /b/-laudan ja sanan pony yhdistelmästä.

Meemi sai alkunsa, kun Hasbro julkaisi uuden My Little Pony: Friendship is Magic -televisiosarjansa, joka olikin huomattavasti hienompaa katsottavaa kuin moni olisi uskonut. Ponien viattomuus, söpöys sekä hauska huumori vetää puoleensa ihmisiä iästä riippumatta. 4chanin /co/ (ja myöhemmin /b/) alkoi levittämään sarjan ilosanomaa, mikä johti satojen tuhansien uusien fanien muodostumista sarjan ympärille. Suurin bronyjen lauta tällä hekellä on Ponychan, kun taas Suomen suosituin ponilauta on Ponilauta.

Sanokoot mitä sanovat, mutta MLPFiM on miehekkäin ja raivoheteroin sarja milloinkaan.

Videoita


My little pony Kymmenen Uutisissa


Ponittajista kertova laulu


Pony-meeting Helsingissä