Proffa

Meemi.infosta

Proffa on oivallisen muokkauskelpoiseksi osoittautunut kopiopasta, joka yleistyi viimeistään vuonna 2017.

Alkuperäinen "Proffa"-kopiopasta

Minkälainen olisitte halunneet olla nuoruudessa jos nyt saisitte päättää? Minä tällainen:

Lempinimi "Proffa". Hiukset kammattu siististi mutta semicooliin tyyliin. Kauluspaita rennosti ulkona suorista housuista. Istuskelisin skeitti rampilla ja loisin vaikutelman että oon hyvä skeittaan mutta en vaan jaksa, kommenteilla kuten "Hyvä Ripe, melkein onnistu 360, tsemiä!".

Mäkissä tilaisin vaan mustan kahvin vahvana, ja seuraisin keskustelua. Välillä heittäisin väliin jonkun osuvan kommentin, ja muut olis että "hmm! ei ollakkaan tajuttu tota ennen!".

Muijat pitäisi minua persoonallisena, hiukan salaperäisenä.

CK&KK -versio

Muunnelmia

Åke

Minkälainen olisitte halunneet olla nuoruudessa jos nyt saisitte päättää? Minä tällainen:

Lempinimi "Åke". Hiukset kammattu siististi mutta semimacklemoreen tyyliin. Prorsum-kauluspaita rennosti ulkona punaisista chinoista. Istuskelisin purjevene laiturilla ja loisin vaikutelman että oon hyvä purjehtimaan mutta en vaan jaksa, kommenteilla kuten "Hyvä Sven, melkein onnistu luoviminen, tsemiä!".

Kämpissä tilaisin vaan mustan kahvin vahvana, ja seuraisin keskustelua. Välillä heittäisin väliin jonkun osuvan kommentin, ja muut olis että "hmm! ei ollakkaan tajuttu tota ennen!".

Muijat pitäisi minua rikkaana, hiukan ylimielisenä.

Mestari

Lempinimi "Mestari". Hiukset kaljuuntuu siististi mutta semicooliin tyyliin. Kauluspaita siististi suorissa housuissa. Istuskelisin euro parlamentissa ja loisin vaikutelman että oon hyvä politikoimaan mutta en vaan jaksa, kommenteilla kuten "Hyvä Sampo, melkein onnistu puolueen perustaminen, tsemiä!".

Kahvilassa tilaisin vaan juhla mokkaa vahvana, ja seuraisin keskustelua. Välillä heittäisin väliin jonkun osuvan kommentin, ja muut olis että "hmm! ei ollakkaan tajuttu tota ennen!".

Mediat pitäisi minua persoonallisena, hiukan rasistisena.

Medium

Lempinimi "Mr. Medium". Hiukset kammattu siististi mutta semimieslapsekkaaseen pitkään tyyliin. valkoinen 1/8-zip neule rennosti ulkona mustista farkuista. Istuskelisin jossain ö-luokan lounasruokalassa ja loisin vaikutelman että oon itsekkin kokki mutta en vaan jaksa, kommenteilla kuten "Kysymys nyt ei ole siitä että mä haluaisin sen uusiks, kyse on siitä että mä olen sen kerran tilannut, se on kerran sulle palautettu, sä tuot sen uudestaan se on aivan saman näköinen, tsemiä!".

Ravintolassa tilaisin vaan pihvin mediumina, ja seuraisin keskustelua. Välillä kysyisin tarjoilijalta miltä tää pihvi sun mielestä näyttää, ja muut olis että "hmm! medium!".

Muijat pitäisi minua mediumina, hiukan plussana.

02

Lempinimi "02". Vaunu kiintonaamioitu siististi mutta semicooliin tyyliin. NaVe rennosti vähän ulkona tornin laatikosta. Istuskelisin johtajan paikalla ja loisin vaikutelman että oon hyvä vaunusika mutta en vaan jaksa, kommenteilla kuten "Hyvä kymppi, melkein osu, 2 ohi vasemmalta, tsemiä!".

Radiossa tilaisin vaan yhen kranaattikeskityksen ja seuraisin keskustelua. Välillä heittäisin väliin jonkun osuvan kommentin, ja muut olis että "hmm! ei ollakkaan tajuttu tota ennen!".

Jääkärit pitäisi minua persoonallisena, hiukan salaperäisenä.