Puhe Senaatintorilla

Meemi.infosta

Puhe Senaatintorilla on poliittisissa langoissa ilmenevä kopiopasta, jossa voimafantasioidaan Jussi Halla-ahon pitämästä puheesta Helsingin Senaatintorilla perussuomalaisten vaalivoiton jälkeen. Pasta on sovitettu vuonna 2017 kertomaan myös Marutei Tsurusesta

Pasta

Voin jo kuvitella silmissäni pääministeri Halla-ahon ensimmäisen ulkoilmapuheen Senaatintorilla. Kauniissa kesäsäässä kymmenet tuhannet ihmiset kansallistunnon ja vuosikymmeniä odotetun todellisen johtajan saapumisen nostamassa hurmoksessa huutavat samaan rytmiin

>MESTARI! MESTARI! MESTARI!...

Korvia huumaava rytmikäs huuto kantautuu HS:n, Vihreän Langan ja Radio Rockin toimituksiin sekä Vasemmistoliiton ja Vihreän puolueen puoluetoimistoihin. Leninin ja muiden kommunistijohtajien kipsiset rintakuvat tärisevät hyllyjen reunoille, ja murskautuvat lattioille. Kansanjoukkojen huuto laukaisee noissa tiloissa lattialla tuskissaan pyörivien suvakkien keskuudessa psykosomaattisia sydän- ja aivoinfarkteja.

Ja kansan syvien rivien jyly tuntuu jatkuvan tuntikaupalla.

Kunnes hillitysti hymyilevä Mestari pienellä kädenliikkeellä pyytää hiljaisuutta. Sitten hän aloittaa ylivertaisen verbaalisen kirurgian, jolla vasukkien ja vihreiden Suomen kansan kollektiiviseen psyykeen vuosikausia levittämä syöpä leikataan pois viimeistä solua myöten hänen säkenöivän järkensä jääkylmällä skalpellilla.

Voi taivas, mitkä loiston päivät Suomella on vielä edessään.

Muunnelmia

Marutei Tsurunen

Voin jo kuvitella silmissäni pääministeri Tsurusen ensimmäisen ulkoilmapuheen Senaatintorilla. Kauniissa kesäsäässä kymmenet tuhannet ihmiset Japanin korkeakulttuurin ja vuosikymmeniä odotetun todellisen johtajan saapumisen nostamassa hurmoksessa huutavat samaan rytmiin

>MARUTEI! MARUTEI! MARUTEI!...

Korvia huumaava rytmikäs huuto kantautuu Kiinan, Pohjois-Korean ja Venäjän suurlähetystöihin sekä Perussuomalaisten ja SDP:n puoluetoimistoihin. Maon ja muiden kommunistijohtajien kipsiset rintakuvat tärisevät hyllyjen reunoille, ja murskautuvat lattioille. Kansanjoukkojen huuto laukaisee noissa tiloissa lattialla tuskissaan pyörivien sosialistien ja kommunistien keskuudessa psykosomaattisia sydän- ja aivoinfarkteja.

Ja kansan syvien rivien jyly tuntuu jatkuvan tuntikaupalla.

Kunnes hillitysti hymyilevä Marutei pienellä kädenliikkeellä pyytää hiljaisuutta. Sitten hän aloittaa ylivertaisen verbaalisen kirurgian, jolla kiinalaisen kommunismin ja aliexpress-mafian Suomen kansan kollektiiviseen psyykeen vuosikausia levittämä syöpä leikataan pois viimeistä solua myöten hänen säkenöivän järkensä jääkylmällä skalpellilla.

Voi taivas, mitkä loiston päivät Suomella on vielä edessään.

Halla-aho Ukrainassa

Huom: Muunnelma syntyi pian sen jälkeen, kun Halla-aho piti puheen Ukrainan parlamentissa 25.11.2023.

Voin jo kuvitella silmissäni puhemies Halla-ahon ensimmäisen ulkopoliittisen puheen Ukrainan parlamentissa. Kauniissa talvisäässä sadat ukrainalaiset kansallistunnon ja vuosikymmeniä kestäneen sorron, sodan ja avunodotuksen nostamassa hurmoksessa taputtavat ja huutavat samaan rytmiin

>BRAVO, BRAVO, BRAVOOO!!!

Korvia huumaava rytmikäs ukrainankielinen huuto kantautuu HS:n, Vihreän Langan ja Radio Rockin toimituksiin sekä Vasemmistoliiton ja Vihreän puolueen puoluetoimistoihin. Myös Moskovassa Pravda ja Putin saavat osansa. Leninin ja muiden kommunistijohtajien kipsiset rintakuvat tärisevät hyllyjen reunoille, ja murskautuvat lattioille. Kansanjoukkojen huuto laukaisee noissa tiloissa lattialla tuskissaan pyörivien ryssäbottien keskuudessa psykosomaattisia sydän- ja aivoinfarkteja.

Ja Ukrainan syvien rivien jyly ja taputukset tuntuvat jatkuvan tuntikaupalla.

Kunnes hillitysti hymyilevä Mestari pienellä kädenliikkeellä pyytää hiljaisuutta. Sitten hän aloittaa ylivertaisen sujuvan ukrainankielisen verbaalisen kirurgian, jolla Ukrainan kansan kollektiiviseen psyykeen vuosikausia levitetty Venäjän imperialismi ja syöpä leikataan pois viimeistä solua myöten hänen säkenöivän järkensä jääkylmällä skalpellilla.

Voi taivas, mitkä loiston päivät Venäjää vastustavilla on vielä edessään.