Raidlauta

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Raidlauta oli suomalainen lauta, joka perustettiin tammi-helmikuun vaihteessa vuonna 2013. Se on harvoja lautoja jotka kielsivät animen, mutta sallivat spämmin. Lisäksi se kieltää burgeroinnin.

Laudan perustaja oli Herska. Hän jakeli laudalla modeja geteistä. Herskan implikoitiin olevan jonne, mutta asiasta ei ole saatu varmistusta. Hänestä ei tiedetä muuta.

Historia

Raidlauta perustettiin raidien organisointipaikaksi. Raidlauta on ollut alhaalla jo kaksi kertaa ennen kuolemaansa, ensimmäisen kerran sähläyksestä, toisen kerran lapon postaamisesta. Toisen katkon aiheutti se että Raidlauta postattiin Ylilaudalle. Vähän ajan päästä alkoi laudalle virrata väkeä. Herska postasi laudalle jakavansa modet 100-getistä sähköpostin kera. Laudalle postattiin lapoa, ja lapon poistamisen sijaan hän poisti koko laudan.

Kolmannen kerran laudalle postattiin gorea, josta hosti ei pitänyt ja se aiheutti katkon. Tämä johti goren kieltämiseen.

Neljännen kerran raidlauta rippasi 23.3.2013, ja silloin ylläpito vaihtoi hostia. Katkon aiheutti sama syy kuin viimeksi, vaikkei laudale edes postattu mitään.

Lauta on sittemmin (ennen vuotta 2018) kadonnut bittiavaruuteen monen muun pikkulaudan tavoin.

Osiot

Säännöt

  • Ei laittomuuksia eikä gorea

Linkit