Ilmeesi kun väännät ripulia

Kohteesta Meemi.info
(Ohjattu sivulta Ripuli)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ripulia niin perkeleesti.gif Varoitus: Tämä artikkeli tai sen kohde saattaa olla pelkkää RIPULIA!

On siis erittäin suositeltavaa, että käännyt 360 astetta pois!


Croppaamaton ripulimies

Ilmeesi kun väännät ripulia tai ripulimies oli Kuvalaudalla vuoden 2010 alussa nopeasti kulttimaineeseen noussut meemu, jonka on huhuttu karkoittaneen Northpolelle toisen käyttäjän. Valtava paskamyrsky oli taattua, kun koprofobiset nyymit eivät pitäneet yhtään uudesta tulokkaasta. Ripulitulvaa hillitäkseen moderaattorit asettivat "ripuli"-sanaan tunnin autobannit.

Keskustelua on myös herättänyt itse lauseen sanamuoto. Ripuli nimittäin on nestemäistä kakkaa ja toisin kuin kakan kiinteä olomuoto, anime, ripuli pulppuaa yleensä ulos vääntämättä. Näin lause olisi huomattavasti loogisempi muodossa "ilmeesi kun ripuloit". Kuitenkin yhä edelleen ripulin pakottaminen vääntämällä on nyymien keskuudessa yleisempää.

"Ilmeesi kun väännät ripulia?" -kuvan alkuperä oli yksi Nyymikuntaa eniten kalvavista mysteereistä, jota metsästettiin yli 2 vuotta tuloksetta. Vähänkin pidempään lautailleet nyymit väittivät tallentaneensa kuvan, mutta yhteisestä sopimuksesta sitä ei jaettu muille. Jonnet huhuilivat sen olevan screenshot The Grifterin yhdestä kohtauksesta. Useita kokonaiskuvia ripulimiehestä postattiin, mutta jokainen todettiin osaltaan käsitellyksi pikselitarkastuksen avulla.

26. elokuuta 2012 yöllä kello 02.22 eräs nyymi postasi croppaamattoman ripulimiehen Ylilaudan /b/:hen. Lanka sai aluksi paljon viestejä, joissa ei uskottu AP:ta ja kuvaa epäiltiin muokatuksi, mutta pian lankaan ilmestyi kuvan alkuperä, eräs MySpace-profiili. Kuva löytyi yhdysvaltalaisen My Own Exodus -nimisen metalliyhtyeen valokuvakansiosta. AP poisti lankansa noin klo 3.30, eikä sitä ehditty arkistoimaan. Lanka oli kuitenkin saatu talteen kymmenen minuuttia ennen sen poistoa.

Kuvia

Linkit