Runkkulakko

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
13034-must-not-fap.jpg

Runkkulakko on Kuvalaudalla suunnilleen kaikilla laudoilla joka kuukausi järjestettävä "kilpailu". Siinä yritetään olla mahdollisimman kauan runkkaamatta, siis koko kuukausi. Tähän ei normaali nyymi pysty. Runkkulakon motivaattorina on itsetyydytyksestä pidättymisen aiheuttaman testosteronitason noususta johtuva energinen olo. Voidaan myös ajatella, että on voimaannuttavaa hillitä ruumiilliset tarpeensa kuten tarpeen saada orgasmi. Lakko nimetään yleensä kuukauden mukaan, esimerkiksi Touhutipaton tammikuu, Fap free february, Masturboimaton maaliskuu jne.

Säännöt

Minkäänlaista itsetyydytystä ei saa harrastaa. Tähän kuuluu myös anaali. Paneminen on sallittua, koska nyymi ei saa koskaan. Märät unet ovat myös sallittuja, koska niille ei voi mitään. Parisuhde- ja alfanyymien on turha osallistua.

Lakossa käytetään kalenteripohjaa, johon on merkitty kyseisen kuukauden päivät. Joka päivä AP rastii kyseisen päivän, ja postaa sen laudalle uuteen lankaan, jossa tarkistetaan ketkä ovat vielä mukana. Yleensä koko kilpailu unohtuu heti muutaman päivän jälkeen. Monet eivät pidä runkkulakkoa kuitenkaan kilpailuna vaan oman henkisen tasapainon kehittämisenä.

Historiaa

Tiettävästi Suomalaisen lautailuhistorian aikana yksikään nyymi ei ole onnistunut olemaan masturboimatta kuukauteen. Huhun mukaan eräs runkkulakkojen historiassa pisimmälle päässyt nyymi, lopulta noin kahden päivän, kolmen tuskallisen tunnin ja viidentoista sekunnin jälkeen tuli raivoisasti waifunsa sisään samalla viljellen ympäriinsä meemejä. Tästä kunnioitettavasta saavutuksesta huolimatta yksikään nyymi ei ole vielä kyennyt voittamaan peliä.

Terveyshaitat

Koska riittävän usein ejakuloinnin tiedetään olevan hyväksi esimerkiksi eturauhassyövän ehkäisemiseksi, runkkulakko saattaa pitkään jatkuneena kasvattaa riskiä sairastua. Pitkitetty ja toistuvasti ennenaikaisesti keskeytetty itsetyydytys voi aiheuttaa myös ns. blue balls -ilmiön, eli kiveksiin alkaa sattua vitusti.