Luettelo Naurunappulan merkittävistä käyttäjistä

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Sakolut)

Tämä artikkeli on luettelo Naurunappulan merkittävistä käyttäjistä. Jonnejenkin suosimalla huumorisivustolta löytyi sen olemassaolon aikana monia huomiohuoria, joita pyritään keräämään tähän artikkeliin.

Merkittäviä käyttäjiä

Sakolut

Näyte Sakolutin taiteesta

Sakolut (Naurunappula-banniensa aikana nimellä Sekolut) on suomalaiseen lautakulttuuriin teoksillaan vaikuttanut sarjakuvapiirtäjä, jonka kuuluisimpiin hahmoihin kuuluvat mm. kansainvälistäkin huomiota osakseen saanut ankankaltainen hahmo Uncle Dolan alias Akusetä tai Pyysetä sekä tämän kolme veljenpoikaa Tuvu, Huvu ja Luvu, jotka toivottavat terveisiä sedälleen ja auttavat tätä arkisissa askareissa. Hänen sarjakuvansa perustuu huonoihin sanaleikkeihin ja puujalkavitseihin sekä monessa sarjakuvassa olevaan "Juna vai rage?" -kysymykseen.

Sakolut tunnetaan yleisnimensä ja Sakolutin lisäksi myös nimillä Kalusto, Sikolut, Sokolut, Sukolut, Sykolut, Attyaknenivitika ja mahdollisesti myös muilla nimillä. Sakolut (ja Kalusto) ovat anagrammeja "tulokkaasta", joka tarkoittaa alle kuukauden Naurunappulassa ollutta käyttäjää.

Nostettiin Tehokäyttäjäksi 5.7.2011.

Epic

Epic on Naurunappulasta tutuksi tullut huomiohuora. Hänen käyttäjäkuvassansa on aina sama vanha neekeri, joka kuitenkin on esiintynyt joulupukkina, dr. Philinä tai hommahomona. Ei olla vieläkään yksimielisiä onko Epic puhdas rölli vaiko assburger, sillä hän käyttää Maccia, rakastaa turria, ja on tosikko sekä wowittaja. Hän on perustanut "Naurunappula Band"-nimisen bändin edistämään huomiohuorausta ("bändi" on oikeasti vain nimike, jonka alle kootaan kaikkien käyttäjien tekemä Naurunappula-aiheisia kappaleita). Aiempi Epiciä kohtaan Naurunappulassa tunnettu raivo on hiljalleen vähentynyt, mutta nykyään häntä palvotaan puolijumalana, joka luultavasti kertoo Naurunappulan jonnemaisuuden jatkuvasta kasvamisesta (mikäli se yleensä on mahdollista) sekä Epicin osittaisesta aikuistumisestarillirouskuuntumisesta. Laudoilla ei Epiciä ole nähty usein, mutta hänen kuvansa (johon on lisätty alalaitaa teksti "No vittu hurraa") on noussut suosituksi.

Calvin

”wat”

-Calvin


Calvin eksyi Naurunappulaan aprillipäivänä 1. huhtikuuta 2010, todennäköisesti aprillipilan kohteena. Hän väittää profiilikuvansa olevan jonkinlainen artisti, mutta se vaikuttaa selvästikin Tom of Finlandin homohahmolta.

Zad

”Mikrofonikakka on maaginen asia ja repostaan perkeleesti jos tää poistetaan”

-Zad
Esimerkkiteos Zadilta

Zad on Sakolutin ohella yksi tunnetuimmista paint-piirtäjistä naurunappula.comissa. Zadin kulta-ajaksi on sanottu kevättä 2010, jonka jälkeen hän oli lähes vuoden verran tauolla. Zadin itsensä mukaan hän oli tauon aikana armeijassa. Kevättalvella 2011 Zad heräsi henkiin uudestaan.

Chk

”Vähän jäänyt ylläpitämättä tämä osio... :\”

-Chk

Chk, Naurunappulan koodiapina, on näkyvämpi sivuston kahdesta administa. Toinen admin on nimeltään V, mutta hän on paljon hiljaisempi eikä hänen olemassaolonsa ole aivan jokaisen peruskäyttäjän tiedossa. Chk on tiukan linjansa takia inhottu joidenkin käyttäjien keskuudessa, vaikka yleensä hän vastaakin palautteeseen pitkällä aikavälillä ja usein hänen vastauksensa käyttäjäpalautteeseen on "yhteyttä voi ottaa osoitteessa naurunappula@naurunappula.com" (täältäkin vastataan pitkällä aikavälillä ja vastauksella joka ei selitä mitään). Chk:n epäillään olleen Bilarit-mainoskampanjan [1] osana, sillä hän lähetteli Naurunappulaan useita kuvia, joissa Suomen valtateillä mainoskampanjan auto ajelee.

Mora

Mora on kaljaa pillillä juova paint-piirtäjä ja Rovaniemellä asuva napapiirin suojelija. Moralla on avatarina South Parkista tuttu pajautteleva pyyhe "Towelie". Naurunappulassa Mora tunnetaan erityisesti muumi-aiheisista sarjakuvistaan, kanavien hässimisestä sekä spurdoilusta. Mora on myös kaikkien aikojen suurin Anna Puu-fani. Moran oikea henkilöllisyys on laajassa tiedossa. Tieto Morasta on levinnyt Ylilaudalle jonkin verran, ja käypä Mora itsekin Ylilaudalla. Paint-foorumilla Mora tunnetaan henkilönä joka harvoin tajuaa mitään mistään foorumin tapahtumista. Heinäkuun lopussa 2011 Mora poisti naurunappula-tunnuksensa kokonaan.

Falco

Falco on tunnettu maahanmuuttokriittisistä muumi-sarjakuvistaan ympäri internetiä. Liki jokainen hänen lähettämänsä media on kerännyt yli +200 pistettä ja kuvien kommenteissa käydään kiivasta keskustelua maahanmuuton hyödyistä ja haitoista. Erityisesti laudoilla levinneet "Skinilaakso" -muumi-sarjakuvat ovat käyttäjän tunnusmerkki, vaikka moni ei sarjakuvien oikeaa alkuperää tiedäkään.

USSAK

USSAK/Ussak tai Kassu on kissana Naurunappulassa esiintyvä käyttäjä joka pitää Paintista. Hän tykkää siitä kun käyttäjät riitelevät ja väittelevät. Ussak on kertonut toisen käyttäjien riitelyiden tuottavan hänelle mielihyvää ja nautintoa. Yleensä hän kuittakiin riitatilanteisiin "Jatkakaa toki! Tämä on todella viihdyttävää." Ussak käyttää usein JOJ-lyhennettä, joka ei tarkoittane mitään mutta on väännös LOLista.

LanttiWade

”Vittu Mitä paskaa. -1 ”

-LanttiWade

LanttiWade yksi fanaattisimmista paint-vihaajista, jolla on outo tapa kirjoittaa kaikki V:t W:nä. Kirjoittaa foorumeille välillä ihan fiksuja juttuja, mutta pääasiassa vaikuttaa huonolta rölliltä ja asspurilaiselta. Nousi Tehokäyttäjäksi joskus vuoden 2011 lopuilla.

Bellatrix

Nykyinen Ned ja ei ole syystä tai toisesta saanut bännejä tuplatunnuksista. Muuta kysyttävää?

Rakmi

”Hentai pilattu -1”

-Rakmin mielipiteitä.

”Nuku rauhassa makea tehisprinssi ;__; 14.07.2010 - 28.05.2011”

-Rakmia muistellaan.

”>:V FUCKBALLSASS GO SNIFFLE A WALL OF DICKS!”

-Rakmi näyttää jonnelle kaapin paikan.

Rakmi, tai aikaisemmin nimimerkillä Rakmifromsundown, oli Naurunappulan näkyvimpiä animekäyttäjiä sekä ponivihaajia. Rakmi muistetaan pitkistä vihateksteistään ja kovista pärinöistään. Mikäli nappulaan postattiin ponikuvia, oli Rakmi sankarillisesti niitä miinustamassa. Tämä johtikin siihen, että joku peppukipeä käyttäjä äänesti Rakmia Naurunappulan huonoimmaksi käyttäjäksi. Monet muistavat Rakmin myös mainiosta "Hämisfloodista", sillä hän osallistui Taffelon, nykyisen Nemshyn aloitettuun Hämähäkkimies -aiheiseen floodiin. Ikävä kyllä Nappulan ruma ominaisuus, eli puhelinvahvistus, nosti päätään, jonka takia Rakmi joutui limboon, ja tämän takia hänen tunnuksensa on lukittu. Palaako Rakmi koskaan, sitä ei kukaan tiedä. Hän kuitenkin nousi tehokäyttäjäksi hieman tunnuksen lukittumisen jälkeen.

Ukkostimi

Ukkostimi (esiintynyt myös nimellä Thundertimi) on tunnettu sarjakuvistaan "Aktiivisten käyttäjien salaisuus" ja "Lammassarjakuvat". Hänen sarjakuviansa alettiin piilotella moderaattirien toimesta, koska sarjakuvat sisältivät liikaa insideläppää ja "paint-taide" aihetta, joten suuren suosion saanut "Aktiivisten käyttäjien salaisuus" piirtäminen lopetettiin. Ukkostimi on tehnyt myös muutaman paint-piirros sarjakuvan ja hän käy aktiivisesti paint-foorumeilla. Hänellä on aina päässään vaaleanpunainen hattu, jossa on keskellä salama ja karvaiset reunukset.

Scrollzoom

Kuuluisa naurunappulan käyttäjä. Tunnetu sarjakuvastaan "kapteeni naurunappula"

Antimateria

Antimateria kantaa titteliä "Kissanappulan Kuningatar", mikä on sopivaa koska todellisuudessa hän on itsekin kissa. Antimaterian nimimerkki on hieman ironinen, koska hänellä on vakava ylipaino-ongelma jota ei tosin itse suostu myöntämään. Edustaa Naurunappulan maltillista sektoria, vaikka hänen suuri arvostuksensa tiettyjä kategorioita, kuten kissakuvia, kohtaan onkin ilmeinen.


TaiteilijaMartti

”Bannini lopppuivat! 3 Hurraata sille! Oli rankkaa ilman kaikkia teitä rakkaita ihmisiä!”

-TaiteilijaMartti

”Haista paska!”

-Toffen vastaus yllämainittuun

”Pliis bannatkaa kyseinen henkilö. Toi vaa floodaa jotain sen Martti kuvia jotka kaikki on ihan samanlaisia eikä niissä ole mitään järkeä.Tollasia trolleja ei täällä tarvita.”

-Käyttäjä jolla on ollut paha mieli.

”Toivoisin, että tämä syöpäläinen häädettäisiin nappulasta: http://naurunappula.com/u/68123 Pysyvästi. IP bannaus on luultavasti ainoa tapa saada tuo uusia accountteja tekevä trolli pois tältä sivulta.”

- Ulisija

”"Huoh. taas joudun poistamaan tätä samaa kertaalleen poistettua Paint-paskaa"”

-Chk

TaiteilijaMartti on joulukuussa 2010 aloittanut Paint-piirroksia floodaava henkilö. Hänet tunnetaan pääasiassa tummasta ihostaan ja kuvistaan. Kuvat perustuvat osittain Martin tosielämään; kuvissa Martti on alasti ja hymysuin, usein Purri-kissansa ja muiden NN-käyttäjien kanssa. Tarpeetonta sanoa, että Martin kuvat aiheuttivat paskamyrskyä. Martti saikin kymmenen vuoden bannit floodauksesta. Bannien jälkeen Martti lähetti paluukuvan ja sai jäähyä, tällä kertaa myös tuplatunnuksesta. Martin uusien kuvien innoittamana PixelTintti-niminen paint-piirtäjä loi Martille fanikanavan. Tämä kanava yllytti Marttia tekemään lisää tunnuksia, mikä on luultavasti osasyy matkapuhelinvahvistuksen käyttöönottoon. Martilla onkin tiettävästi eniten banneja yhteensä kuin kenelläkään muulla koskaan koko sivustolla. Martin kuvista suosituin on "Moikka meen nukkuu"-kuva, joka on poistettu moneen kertaan. Martti on Sakolutin jälkeen kopioiduin paint-piirtäjä. Martti on myös Paint-foorumilla tekojensa vuoksi aiheuttanut lainausrajan (ja parit bannit itselleen), hänen yrittäessään saada mahdollisimman monta quotea samaan viestiin (pyramidi).

Peletti

”totta vitus muumei on olemas niit on ollu telkkariski”

-Peletti

”oisko vanha aikane muna suojus sellasii oli enne sotilail”

-Peletti

”aika outo heebo toi kids jos se meinaa pyyhkii persee jollai miekal”

-Peletti

Peletti-setä on Naurunappulan mahdollisesti suosituin peruskäyttäjä, hänet esimerkiksi äänestettiin epävirallisesti Naurunappulan parhaaksi käyttäjäksi. Peletille ominaisia ovat pitkät ja jonnemaisesti kirjoitetut kommentit, joissa puhutaan usein sodista ja Suomen/Saksan/Neuvostoliiton historiasta. Peletti on myös aseiden ja elektroniikan asiantuntija, joten hän olisi varmastikin jokaisen unelmavävy.

Roope? Feissarimokien sivuille alkoi tulvimaan pelettimäisiä viestejä käyttäjältä "roope" ja hänen epäilläänkin olevan peletin käyttäjä. Peletti itse kiistää asian. Roope kirjoittaa hyvin samanlaisella tavalla kuin peletti, käyttää samoja sanoja kuten "salee" ja "jengi kelas" ja vaihtaa riviä myöskin yhtä usein. Roopen viesteistä on kuitenkin havaittavissa pientä köyhien haukkumista ("..paitsi joillaki vitun köyhil ei oo") mitä ei Peletin viesteissä esiinny.

Clint

”Vittu mitä paskaa”

-Clint

Clint on vuoden 2009 lopussa Naurunappulaan liittynyt käyttäjä, joka otti nimensä Clint Eastwoodilta. Clint oli painttareiden aatelia ja vakiokäyttäjä, joka ei pitänyt interwebsiä niin vakavasti, kunnes joutui assburgerin valtaan ja oli 11.12.2010 - 19.04.2011 välisen ajan parantumassa siitä (Clint itse väitti menneensä etsimään oikeaa elämää). Clint palasi takaisin voitokkaana päihitettyään assburgerin, mutta ei ole enää käyttänyt Naurunappulaa niin aktiivisesti. Tällä hetkellä Clint viettää rauhallista elämää Vammalassa ja viettää aikansa lautaillen ja sikaria polttaen. Clint on myös piiloponi.

Neppanen

”ota tikkari... olen neppanen...”

-Neppasen kommenttien ydin tiivistettynä yhteen lainaukseen

Neppanen on mahdollisesti sivuston suosituin trolli. Neppanen liittyi Naurunappulaan lokakuussa 2009. Hänet tunnetaan etenkin huonojen kuviensa ja outojen kommenttiensa vuoksi. Hän tarjoaa usein tikkareita käyttäjille ja kirjoittaa muutenkin erittäin outoja juttuja melko viattoman oloisesti. Hän ei koskaan käytä isoja kirjaimia ja jokaisen lauseen lopussa on kolmoispisteet. Eräs hänen lähettämänsä kuva on saanut yli 700 miinuspistettä, mikä on Naurunappulan miinusennätys.

Ketu

”Ette te...”

-Ketun lyyrinen esittely.

Ketu, tai ennen Naurunappulasta poistumistaan Juoppokettu, oli eräs Naurunappulan ensimmäisiä turreja, ja sen myötä näkyvimpiä turrikäyttäjiä. Vaikka Ketu olikin turri, ei hän koskaan tehnyt siitä isoa numeroa, saatikka rehvastellut ansaitulla asemallaan, ja juuri siksi monet muistelevat häntä lämmöllä. Ketun saavutuksiin kuului mm. maineikkaan Turrit Tänne :3 -kanavan perustaminen. Mainittavan arvoista on myös se, että Turrit Tänne :3 oli pitkään yksi Naurunappulan suosituimmista kanavista. Ketu vaihtoi nimimerkkiään Juoppoketuksi kesäkuun alussa, ja katosi aivan yht'äkkiä. Alkoholilla oli osuutta asiaan. Aluksi monet epäilevät Ketun vaihtaneen nimimerkkiään ja poistaneen kaikki tuoreimmat kommentit, mutta kävi kuitenkin ilmi, että Ketu oli saanut Naurunappulasta tarpeekseen, ja ottanut sieltä hatkat täysin omin avuin.

lopetaseheti

”Taijat puhua omista puolistas...”

-lopetasehetin usein käyttämä termi.

”Vain koska minä olen lähettänyt. Mee imee nyt jo äitis persettä saatanan kullinnuuhkija.”

-lopetaseheti puolustamassa postaustaan.

”Ole sinä hilijaa saatanan ponihomo!”

-lopetaseheti näyttää mahtinsa toiselle käyttäjälle.

lopetaseheti On yksi Naurunappulan monista jonneista. Hänet muistetaan toistelevan voimakkaita sanoja, ja lopetasehetin kommentit ovat usein hyvinkin aggressiivisia. Hän on myös tunnustautunut turriksi, ja näinollen puolustaa vihattuja turrikuvia perin äkäisesti. Tällainen käytös tosin selittyy sillä, että lopetaseheti on vasta 13-vuotias pieni poika.

Vumpalouska

”lol, vitun kusiperse ville 2v ei vittu ei näin... ”

-Idiootin turhat terveiset Vumpalouskalle.

”Se on taidetta, senkin 12 v. Ei sinun ikäinen vielä ymmärrä näitä juttuja.”

-Vumpalouskan vastaisku.

Vumpalouska, nappulan tunnettu hattupäinen koira, brony, itsejulistautunut nero ja pitkäaikainen paint-piirtäjä, joka loi sarjakuvasankari Viittamiehen. Vumpalouska on tunnettu erittäin brutaaleista ja raaoista, mutta myös erikoisista ja hämyistä paint -sarjakuvistaan. Vumpalouska onkin saanut lyhyessä ajassa runsaasti uusia kontakteja. Myös Viittamiehen suosio on tasaisesti kasvanut, vaikka sarjakuvan alku oli erikoisen vaikea. Suosiota selittänee myös se, että Vumpalouska panostaa piirroksiinsa; verrattuna muiden Paintti-vipeltäjien räpellyksiin, Vumpalouskan teokset ovat taidetta.

Lyra

”Miksi tuota apinaa tänne postataan, sivustoa sillä vain lisää roskataan...”

-Lyra

Naurunappulan suurimpia poninvihaajia, kunnes "poiniutui". Myöhemmin löysi oman erikoistaitonsa ja on parin muun käyttäjän ohella omaperäisimpiä Naurunappulan käyttäjiä. Omaa valtavan sanavaraston, ja rakentelee Mika Waltarin Kieku ja Kaiku -tyylisiä riimejä. Nykyään hän arvostelee kovin sanoin sivuston väistämätöntä jonneentumista eikä pelkää sanoa asioitaan (riimitellen) suoraan. Sisimmässään hyvä ja välittävä veliponi. Oli ennen "poniutumistaan" nimellä Hoitovirhe.

TeppoK

”+1”

-TeppoK

TeppoK on yksi Naurunappulan ikuplussaajista, oli kuva mikä tahansa (paitsi painttia, feministejä tai Matti Vanhasta) koskeva, hän antaa plussaa. Hänet tunnetaan todella creepystä avataristaan, joka ilmeisesti on parodia Che Guevarasta. Hän muutti kuitenkin avatariaan vuonna 2011 poniaiheiseksi. Tykkää myös todella paljon turrista.


Vinyl

”En ole vitun urpo, olen Taffelo :-)”

-Vinylin nokkela vastaus

”ne kuvat on poistettu ja mun postaamia, joten ei repost ps. koska randomhämis niin ei voi mitenkään olla repost”

-Randomhämis ei voi olla repost

Vinyl oli yhdessä vaiheessa Naurunappulan Hämis-kuvien tehopostaaja, kunnes jäi muutaman kuukauden pituiselle tauolle. Tuolloin hänet tunnettiin nimimerkillä Taffelo ja paluunsa jälkeen muutti nimimerkkinsä Acid_Rainiksi. Vihaa suunnattomasti paint-taiteilijaa Zadia, mutta syytä tähän ei tiedetä. Vihasi yhdessä vaiheessa suunnattomasti poneja, mutta nykyään hän on yksi Naurunappulan poneista ja uuden nimen vaihdon takia jäänyt unholaan. Onnistui myös saaman jäähyä combon yrittämisestä. Liittyi nappulaan 30.12.2009. Ylentyi Tehokäyttäjäksi toukokuun alkupuolella. Kesäkuun 14.06.2012 osallistui :D ok :D-raidaukseen ja samana päivänä muuhti Nemshy-nimimerkkinsä Vinyliksi.

Kool-aid

”Tulokkailla ei ole ihmisarvoa”

-Kool-aid


”-1 koska ponipaskaa”

-Kool-aid


Kool-aid (ennen tunnettiin nimellä theguyfromunderu) On yksi Naurunappulan tunnetuimpia tulokasrasisteja ja ponivihaajia. Kool-aid harrastaa systemaattista tulokasvittuilua ja antaa armotta miinusta joka ponikuvalle. Kool-aidin kaveripiiriin kuuluu Rakmi ja Daspusunata joiden kanssa hän on mm käynyt kauppaa radiaktiivisesta tuolista ja keskustellut mitä oudoimmista asioista. Kool-aid on saanut trollattua monia tulokkaita ja ponifaneja jonka takia osa heistä on lähtenyt naurunappulasta.

Rauno

Tunnettiin myös nimillä Stagger_Lee, RaunoRepomies ja -Rauno-. Osa-aikainen paint-piirtäjä, köyhä trolli ja ponipoika. Tuli tunnetuksi Colteistaan.

Slayjer/Merchant

Slayjer (nykyisin ikibannattu) oli yksi naurunappulan perseilijöistä. Kommentit olivat alapää-,rasisti-,sovinistityylisiä ja muutenkin perseilyä. Narkkari (joi yskänlääkkeitä ja poltti jonnebista).Aloitti myös "assburger-raidin" joka oli eeppinen. Toi suomalaista lautakulttuuria nappulaan, mm. uuden menen, ja yleisin sana jota käytti oli "ebin :D" Irc-Galleriassa samalla nimimerkillä.Nykyinen nimimerkki Merchant.Moderaattoreiden kauhu.Omaa kuulema suhteita joihinkin modeihin jotka jakavat banneja hänen pyynnöstään. Sai ikibannit ilman hyvää syytä. Palasi nappulaan myöhemmin nimimerkillä Mircos, mutta sai pian ikijäähyt triplatunnuksen johdosta. Kokeili vielä myöhemmin onneaan neljännellä tunnuksella Pedros mutta sai (yllättäen) taas jäähyt, koska paljasti itsensä. Viides käyttäjä oli nimimerkiltään Paranoija. Tämäkin tunnus on ikijäähytetty. Slayjerin muistokuva

Hupsu

Tekee rap biisejä ryhmään Riehumarekords (vrt. Rähinärecords). Myös tiedetysti ensimmäinen naurunappulan paint-piirtäjä, tosin ollut hyvin epäaktiivinen teosten esillepistotahdin suhteen. Nousi Tehokäyttäjäksi. 5.7.2011.

CaptainSlow

Pääartikkeli: Puistofyysikko

Top Gear -kuvakommenttien ja Maitorahka gandalf meemin pakottamisesta tunnetuksi tullut käyttäjä.

Veyu

Veyu on Naurunappulan tunnetuimpia moderaattoreita, sillä hän on paikalla lähes aina ja osallistuu aktiivisesti muiden käyttäjien tavoin keskusteluihin ja muihin jonneiluihin. Veyu tunnetaan myös "animemodena" ja hän ei yhtään ujostele hänen fetissiään piirettyihin 2D-tyttöihin. Fetististään johtuen, Veyu on suosittu enimmäkseen muiden animehomojen kanssa. On myös huhuttu, että Veyu vierailisi lautojen /a/ -osioilla useasti, mutta Veyu väittää, ettei käy laudoilla, koska laudoilla on pelkästään assburgereita ja jonneja.

Pate

”EBIN :D ES PÄRISEE XD”

-Pate


”Voi vitun ponihomot -.-”

-Pate


Pate on peppukipeä 15-vuotias jonne joka vihaa lähes kaikkia paitsi Spurdo Spärdeä tai Modern Warfare 3-peliä. Poneja hän vihaa ylikaiken puolalaisien lisäksi. Hänen ainoat ystävänsä Naurunappulassa ovat muut jonnet.

Suburban

”En viitti kokeilla koska varpaankynnen alla sieni. Näkyy läpi sellasena keltasena läikkänä D:”

-Suburban


Suburban oli käyttäjä Naurunappulassa 07.04.2011 - 27.03.2012 välisenä aikana. Tuolloin hän sai ikibännit parien varoitusbännien jälkeen. Varsinainen ikibännin syy oli ns. "juhlamedia", jonka hän julkaisi 200. medianaan. Ko. kuvaan oli kerätty muiden käyttäjien ehdottamia asioita, ja käyttäjä unforgivenin ehdotus pistää rasismia kuvaan oli juutalaisylläpidon mielestä liikaa. Suburbanin lähetys banaanisaarille aiheutti jonkin verran vastustusta ja huomiota, ylläpito ei kuitenkaan reagoinut.

Suburban tunnettiin amisjonnena, vaikka yksityiselämästä ei tiedetty juuri lainkaan. Huhujen mukaan Suburban olisi bännien jälkeen muuttunut suvaitsevaisemmaksi, mutta tämä on vain arvailua, kuten pohdinnat Suburbanin iästä, koulutuksesta ja taustoista.

Spikanor

Spikanor on 9.4.2016 sivulle liittynyt 17-vuotias jonne, joka tunnetaan sivustolla käyttäjät riemun valtaan saavista Apu apustaja -floodeistaan. Myöhemmin siirtyi floodaamaan sivustoa animehahmoista tehdyillä läski- ja muskelifetissi kuvilla (ja Muhkumateilla, jotka käyttäjäkunta otti liiankin hyvin vastaan) sekä kopiopastoilla.

Spikanor osaa myös taidokkaana paskapostaajana keksiä jatkuvasti uusia aiheita postaamiseen sivuston käyttäjien ilahduttamiseen.

Protec

Protec on tullut sivustolla tunnetuksi hänen tilapäivityksistään, joissa hän kertoo seikkailuistaan exänsä kanssa. Vaikka käyttäjät ovat yrittäneet kannustaa Protecia irtautumaan exästään, Protec luottaa silti hänen ja exänsä välillä vallitsevaan "maagiseen yhteyteen". Protec jakaa myös silloin tällöin musiikillista tuotantoaan sivustolle, jota joku on jopa kuunnellut.

Norjalainen

Norjalainen on koko Naurunappulan alfoin käyttäjä (tai sitten kaikkea liioitteleva mahtailija). Jos Norjalainen ja Chuck Norris mittelisivät voimiaan, Norris joutuisi käyttämään vähintään viittä kierrepotkua hänen voittamiseen. Norjalainen harjoittaa elinkeinonaan porotaloutta Norjan Saamenmaassa. Hän jakaa tilapäivityksissään tavallisten työpäiviensä tapahtumia, joihon kuuluu muun muassa porotokan tarkkailua, raadon nylkemistä, kilpailevien saamelaisheimojen hyökkäyksiltä puolustautumista sekä lumeen juuttuneiden moottorikelkkojen irti vetämistä paljain käsin - susilauman kanssa painien. Norjalaisen ihmetykseksi Utsjokea etelämmässä asuvat eivät vietäkään samanlaista elämäntapaa, jonka vuoksi hän itseään kunnioittavana pohjoisen asukkaana kokee tarpeelliseksi opettaa "etelän vetelöitä" todellisesta miehen työstä. Liioittelija tai ei, Norjalainen voisi halutessaan lunastaa paikkansa suomen kielen sanakirjassa sanan 'alfa' superlatiivin superlatiivina.

Muut

Ponit (yleisesti)

Ponit, tuttavallisemmin Bronyt, ovat Naurunappulan alayhteisö, siinä missä turrit, anime tai paint ovat. Se siis aukeaa vain tietylle kohderyhmälle, ja näinollen sillä, kuten kaikella internetissä yleensäkin, on vihaajia. Ponit (tai bronyt) ja ponikuvat pohjautuvat pääosin My Little Pony: Friendship is Magic -televisiosarjaan. Ilmeisesti 4chanista yllättäen alkanut ponihuuma löysi tiensä myös Naurunappulaan jo loppuvuodesta 2010. Monet vanhat käyttäjät vaihtoivat nimimerkkinsä ja avatarinsa mukailemaan jotakin sarjassa esiintyvää hahmoa (esim. Tapsu94= Applejack). Aluksi useat käyttäjät epäilivät "bronyjen" olevan vain joidenkin vanhojen käyttäjien tuplatunnuksia, sillä "bronyjen" määrä Naurunappulassa kasvoi räjähdysmäisesti keväällä 2011. Kuten muutkin yhteisöt naurunappulassa, ovat "bronytkin" saaneet paljon vihaajia, lähes koko naurunappulan väen, ja näinollen poneille osoitettuja vihakanavia on useita. Joidenkin huhujen mukaan kaikki ponikuvat ovat miinuksella, mutta tämä ei kuitenkaan ponikuvien lähettäjiä tunnu haittaavan, sillä Naurunappulaan postataan päivittäin useita ponimedioita, joskin kuvatulva on sittemmin rauhoittunut. Onkin ironista, että vaikka "bronyt" vannovat ystävyyden olevan taikaa, taistelevat he Naurunappulassa melkeinpä kaikkein eniten, hyvin usein myös keskenään. Mainittavaa on myös se, että monet "bronyistä" ovat enemmän tai vähemmän trolleja. Naurunappulan poniyhteisö on kuitenkin alkanut rakoilla, merkittäviä "bronyjä" on bannattu, ja ponikanavilla esiintyneiden erimielisyyksien johdosta poneille omistauntuneita kanavia on nykyään kaksi. Tosin, näistä kanavista molemmat ovat edelleen suosituimpien kanavien listalla. Mainittavia poneja tässä kuvassa ja sen kommenteissa.

Sonja Polojärvi

Sonja Polojärvi on ilmeisesti Puumalassa asuva kehitysvammainen, jonka tärkein harrastus vapaa-ajalla on tehdä valtavasti käyttäjiä. Sonja Polojärven käyttäjän tunnistaa yleensä jo sen nimestä, joka on poimittu suomen kielen sanakirjasta, kuten "poliisi", "poliisikoira", "vankila" tai "suolisto". Jos käyttäjän nimi ei ole tarpeeksi selvä antamaan ilmi sen omistajaa, niin sitten sen antaa profiilisivulle kirjoitettu "Sonja Polojärvi, Nainen, 22". Historiansa aikana Sonja on kommentoinut sivustolle profiilillaan vain muutaman kerran, kun käyttäjät oivalsivat tämän aina käyttävän aina samaa salasanaa.

Omistaa kehitysvammaiseksi yllättävän hyvät tissit, joita on käyttänyt profiilikuvanaan muutamia kertoja.

Sonja Polojärvi on mahdollisesti vaikuttanut myös Wikipediassa, tai sitten kyseessä on pelkkä matkija. Lisätietoja aiheesta täällä.

Bannittuja käyttäjiä

On olemassa myös yksi asia josta naurunappula on erityisen tunnettu: erittäin tiukkalinjainen ylläpito. Erityisesti Finnstone (myös "Finnburger") on saanut paljon kritiikkiä. Assburgerin syndroomaa kärsivien moderaattorien johdosta sivustolla on lukemattomasti ikijäähylle asetettuja käyttäjiä. Eräitä bannittuja käyttäjiä ovat mm. Koodari, -TheAkepro, Kakkapylly-97 (ent. Abesarecool) Slayjer, Kaaleppi, Patakunkku (ent. falilure), PixelTintti, Hovinarri (ent. Astraalikekkonen), Anakki ja Pastilli_Peku. Kahta lukuunottamatta kaikki noista esimerkeistä piirsivät painttia. Poneista banneille joutuneita ovat ainakin Dashfire/Dashie, koska häiritsi sivustoa teknisesti. Myös matkapuhelinvahvistus vei useita käyttäjiä jäähyille.

On myös olemassa useita käyttäjiä, jotka ovat olleet hetken ikijäähyllä, mutta jotka on myöhemmin armahdettu. Tällaisia käyttäjiä ovat mm. BagonHagrid (Bagon hagrid-meemien suurin ja lähes ainoa pakottaja Naurunappulassa, tiettävästi Ylilaudallakin), Beatrix sekä Sakolut.

Vaikka moni bannitaankin, oli syy mikä tahansa, heillä tuntuu olevan aina joku kannattajajoukko takanaan. Välillä kuitenkin tulee vastaan henkilöitä, joista kukaan ei välitä ja jotka joutuvat aiheesta banaanisaarille. Tällainen oli esimerkiksi hienomies97, joka antoi uuden merkityksen lauseille "Tulokas GTFO!" ja "Tulokas hiljaa!"

14.10.2011 ylläpidon assburgerointiin kyllästyneenä pieni joukko tehokäyttäjiä, suurimmaksi osaksi bronyja, lähti Naurunappulasta mielenosoituksellisesti hankkimalla itselleen ikibannit floodaamalla turri -ja lolikuvia ja tukkimalla foorumin turhilla viestiketjuilla.

Joulukuussa 2011 hentaikiellon takia iso joukko sai ikibanneja.