Samahomo

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Osa artikkelisarjaa
Homot

Homot
AP
Vanhahomo
Uushomo
Iltalehtihomo
Neloshomo
Erihomo
Samahomo
Nimihomo
Moraalihomo
Normaalihomo
Animehomo

Samahomoksi kutsutaan käyttäjää, joka postaa samaan lankaan useasti. Uushomoin samahomoilumuoto on omien viestien kehuminen. Toista lajia edustavat yritykset herättää keskustelua langassa, joka ei kiinnosta ketään. Yleensä näissä tapauksissa AP yrittää epätoivoisesti elvyttää omaa lankaansa tai muuttaa yleisön mielipidettä langasta.

Esimerkkinä samahomoilusta on tytynyymien tapa ylistää itseään esiintymänä valkoritarina ja kehumassa omia kuviaan kauniiksi. On myöskin huhuttu, että jotkut vanhahomot tunnetaan hardcore-samahomoilustaan, jonka avulla he trollaavat ja manipuloivat lankoja, mikä saa aikaan massiivista peppukipeyttä anonyymien joukossa.

Ohjeet onnistuneeseen samahomoiluun Ylilaudalla

  1. Luo tarvitsemasi määrä käyttäjiä - tietänet itse parhaiten kuinka monta tarvitset.
  2. Hanki kultatili ainakin yhdelle käyttäjistäsi, jotta voit tarkastella omia UUID:itäsi – tämä ei ole välttämätöntä, mutta se on silti suositeltavaa.
  3. Aloita samahomoilu.
  4. Vaihda IP-osoitettasi joka kerta kun vaihdat käyttäjää jolla postaat samaan lankaan. Erillisiin lankoihin voit postata samasta IP-osoitteesta eri käyttäjillä. Kannattaa silti huomioida, että bannivasaran heilahtaessa syystä tai toisesta kaikki samasta IP-osoitteesta postatut viestit poistetaan, paitsi kultatilillä varustetuilta käyttäjiltä, jolloin tarkkanäköisimmät voivat tajuta eri lankojen viestien olevan peräisin samalta henkilöltä.
  5. Tarkkaile kultatilillisellä käyttäjälläsi eri käyttäjiesi UUID:n alkuosaa. Jos jostakin syystä teet virheen ja kahdelle tai useammalle käyttäjällesi tulee sama alkuosa, poista mainitut viestit ja postaa ne uudestaan (+ rukoile että kukaan ei ehtinyt huomata virhettäsi).
  6. Kultatilillä varustetu(i)lla käyttäj[ä/i]llä voi postata VPN:n kautta. Tätä ominaisuutta voi hyödyntää, jos haluaa postata kahdella käyttäjällään samanaikaisesti.
  7.  ???
  8. Olet nyt todellinen samahomoilun mestari ja voit esimerkiksi ylläpitää paskoja lankojasi eri alalaudoilla aina bumplimitiin asti tai kunnes peppukipeä ylläpito poistaa sen, tai harrastaa mielipidevaikuttamista aasialaisten naisten ylivertaisuudesta tai pakottamasi meemin laadukkuudesta.

Katso myös

Aiheesta muualla