Sami Kieksi

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Sami kieksi)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sami Kieksi

Sami "Sopsy" Kieksi (s. 11. huhtikuuta 1990 Jerusalem, Israel) on Kolmelta aamuyöstä (3AM) -nimisen Facebook-ryhmän perustaja ja ylläpitäjä. Kieksi on edesauttanut kiusaamista 3AM-ryhmässä kaikissa sen eri muodoissa, mutta on toisaalta esittänyt olevansa suuri kiusaamisen vastustaja. 3AM-ryhmä suljettiin elokuun lopussa 2017.

Kieksillä on myös Suomen pienin penis ja vähiten tyttöystäviä.

Tempaukset

Marraskuussa 2015 Kieksi mahdollisti suomalaisen AncarA-yhtyeen maailmanennätysyrityksen Himalajan vuoristossa keräämällä projektille 2 euroa. Kieksi kävi myös itse Mount Everestin perusleirissä, koska ei pystynyt menemään korkeammalle kuin aloittelijat.

Syyskuussa 2016 Sami oli mukana järjestämässä Failupaatti-nimistä risteilyä, joka floppasi, koska paikalle saapui yhteensä 7 henkilöä. Tämä johtui siitä, että risteily oli normaaliristeily, mutta eri nimestä pyydettiin 400 euroa enemmän.

Toukokuussa 2017 Sami "Sopsy" Kieksi loi uuden kuvalaudan nimeltään Nyymi.fi. Koodin hän varasti siihen sivustosta Ylilauta.org "2.0". Erona se, että tällä varastetulla koodilla hänen tekemänsä versio on yli 20 kertaa hitaampi. Sivusto ei koskaan saavuttanut erityisen suurta suosiota, ja se suljettiin melko pian.

Vuonna 2019 Kieksi ohjasi Logged In -nimisen dokumenttisarjan suomalaisista videopelejä kuluttavista syrjäytyneistä miehistä. Sarjassa esiintyneestä Anatec-nimimerkillä esiintyvästä Patrik-nimisestä mieshenkilöstä otetut kuvankaappaukset ja niistä tehdyt muokkaukset saivat voimakkaan pakotuksen suuren suosion reaktiokuvina Ylilaudalla. Ylilaudan ylläpito jakeli alkuperäisen kuvakaappauksen sisällöttömästä postaamisesta hajanaisesti banneja pakotuksen ollessa voimakkaimmillaan. Samalla myös normot saivat uuden KimmoKM-tyyppisen karikatyyrin kuvastamaan syrjäytyneitä ja misogynistisiä nyymejä.

Aiheesta muualla