Seksi-seppo

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kotilaudalla kokonainen päivä omistettiin seksi-sepolle.

Seksi-seppo on nimihomo, jonne ja yksi <good get>in perustajajäsenistä. Hänen mielestään internet ei ole vakavaa liiketoimintaa, mutta uhkailee silti aina nettivinkeillä ja muulla ulinalla, jolloin hänen puheensa voidaan tulkita vähintäänkin hypokriittisiksi. Seksi-seppo on ollut historian ajan erittäin vaihtelevainen nimihomo; esimerkiksi Kotilaudan aikana seksi-seppo vielä tuotti OC:ta ja postaili asiallisesti, mutta ilmeisesti Ylilaudan nyymit sekoittivat seksi-sepon kokonaan ja nykyään hän onkin lähinnä arska-teston kopio.

Joulukuussa 2012 Ylilaudalla seksi-sepolle omistettiin 15. luukku, jonka myötä Ylilaudan /b/:ssä oli vuorokauden ajan oletusnimenä seksi-seppo.

Identiteetti

Seksi-sepon status nimihomona on täysin selvä, koska hän tuottaa joka päivä useita kymmeniä turhia lankoja, joissa hän samahomoilee. Hän samalla tavoin vastaa kaikki viesteihin samalla patentoidulla arskaburger-tavalla. Kun hänet oli pahemman kerran servattu, ulisi hän viimeisinä keinoinaan kaikkien assburgeriudesta monien muidenkin nimihomojen tavoin, heikoin menestyksin.

10.07.2011 seksi-seppo teki langan Ylilaudalle jossa hän haastoi nyymejä postaamaan silmänsä. Joku kuitenkin tunnisti kuvan henkilön, ja nimi tuli esiin. Naurettuaan aikansa jonnelle hänen enemmän tai vähemmän kauniista mongolisilmistään tehtiin hauskoja meemuja. Tämä aiheutti seksi-sepolle suurta peppukipua, ja seuraavat päivät hän käytti ulisten laudalla siitä, kuinka ei ole tehnyt mitään ansaitakseen vittuilua, ja ettei häntä ole servattu, vaikka todellisuudessa seksi-seposta tuli viimeistään jo nyt suuri vitsi koko laudalla.