Silja

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Silja (Tuusula, s. 30.6.1993) on huomioetana, joka tuli kuuluisaksi pidettyään BlogTV-esitystä alkuvuodesta 2010 ja mainostamalla sitä Kuvalaudalla. Silja tunnetaan myös nimimerkeillä supersilja, siiselisi ja supsi. Siljan lempiruoka on "emt!" tai ananas ja Siljalla on koira nimeltään Juuso.

Siljan huomiohuoraus alkoi BlogTV-palvelussa, josta Anonyymi nopeasti hänet bongasi. Sieltä kivespussipiirinsä saaneena Silja muutti heidän kanssaan Tinychatiin huomiohuoraamaan.

Silja ilmestyi helmi-maaliskuun vaihteessa BlogTV-palvelussa esiintyneen Giisan lähetyksen chattiin, kun itse videolähetys oli jo päättynyt. Silja kävi kovaa keskustelua chatissa muun muassa huomiohuorauksen syistä sekä huomiohuoria puolustavien valkoritarien yleisestä luuseriudesta. Hän kertoi myös häntä stalkanneen miehen joutumisesta poliisin haaviin vuoden 2010 vapun tapahtumien jälkeen.

Nykyään Siljaa näkee IRC:ssä eniten Quakenetissä erityisesti #kissa kanavalla (Eikä näe enää. vaan #silja:3), sekä satunnaisesti myös Northpolen servereillä. Huhun mukaan kaikki kanavalle pyrkivät tuntemattomat bannataan samantien.

Silja seurustelee moderaattori Rikun kanssa, he alkoivat seurustella helmikuussa 2011. Samoihin aikoihin Silja menetti neitsyytensä ja tuli raskaaksi. Laskettu aika on marraskuussa 2011. Silja lieneekin ainut lapsia harkitusti hankkinut tyttönyymi. Nuotta.comin mukaan seksiä ei tulisi harrastaa ennen avioliittoa, mutta paha Silju meni niin kuitenkin tekemään. Lisäksi Rikun elämä on nyt pilalla. Siljalla on nykyään aina nälkä, koska vauvva kuulemma syö paljon. Hän saa myös nykyään irc:ssä rage-kohtauksia.