Stuba

Kohteesta Meemi.info
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Stuba (oikealta nimeltään Tuomo Koivurinne) on henkilö ilmiö, joka jakoi nyymikansaa kahtia eeppisessä langassa 2016 keväällä tuntemattoman anonyymin löydettyä Stuban videotuotannon. Nyymien salapoliisitoimien jälkeen syntyi johtopäätös, että Stuba oli yksi väärin ymmärretyimpiä laudan valokeilaan joutuneita henkilöitä. Lukuisat stubalarppaajat aiheuttivat sen, että Stuba jakaa edelleen mielipiteitä.

StubaVille

Stuba's Legacy. Stuba huomasi, että pystyy hyödyntämään elämänkokemustaan ja ylilaudan tuomaa näkyvyyttä parantamaan omaa, ja muiden asemaa. Tavoitteinaan syrjäytymisen vähentäminen osallisuuden, koulutuksen ja työn kautta, Stuba on hakemassa kuntavaaleihin, ja käynnisti StubaVille-yhteisön. StubaVillen ytimen muodostaa Kabinetin jäsenet telegramissa, ja niistä muodostettu 12-paikkainen hallitus. Maniapäissään tehdyllä "presidentin päätöksellä", StubaVille tulee tavoittelemaan jäsentensä osallisuuden, hyvinvoinnin ja elämänlaadun parantamista.

Stuba toivottaa kaikki mukaan matkalle, jonka päämäärään voit itse vaikuttaa!

StubaVille:n kotisivut: [1]

Kunnallisvaaliteema: Syrjäytymisen ehkäisy

Vahvistamattomien ja ei-validoitujen tietojen mukaan (kabinetin telegramista), hahmo Stuban takana olisi hakemassa kunnanpäättäjäksi kärkiteemoinaan nuorten ja nuorten aikuisten osallisuuden ja aseman parantaminen. Tiedot luovat epäilyksen sille, että koko orkesterointi "vuodetuista" videoista, lautanimihomoilusta ja muusta "huomiohuorauksesta", onkin vain tarkkaan laskelmoitu osa nerokasta vaalikampanjaa, jossa tavoitetaan henkilöt jotka eivät yleensä äänestä.

Alter egot ja aliakset

Stuba käyttää/on käyttänyt myös nimiä: Stupa, stuppeli, stuba87. Stubana esiintyy myös monia muita joten ei ole varmaa, mikä on aitoa stupa-sisältöä ja mikä jäljittelijän.

Seuraavan blogin epäillään liittyvän Stubaan tai olevan Stuban tekemä [2]