Suuri Lipputaistelu 2019

Meemi.infosta
Tämä artikkeli on keskeneräinen.
Tämä artikkeli ei vielä ole valmis, mutta se on työn alla.
Varoitus: artikkeli tai sen kohde on erittäin ASSBURGER

On siis suositeltavaa kääntyä jo tässä vaiheessa 360 astetta pois!

Suuri Lipputaistelu 2019
Päälippu eteneee
Osapuolet: Ylilauta - Venäjä (2ch.hk), 4Chan, Ponihomot ja Tšetšeeni(t)
Päivämäärä: 27.1.2019 - ?
Paikka pixelzone.io
Seuraukset: Peppukipeyttä 4chanille, ponihomoille ja venäläisille.
Lopputulos: Suomi on voittamaton.

”Huh hels, gäytäggöde amphetheminia?”

-nyymi

”Iskujoukkoina taistella saimme, lyödä, torjua, viivyttää. Yli linjojen tietoja haimme, kaikki lunnaansa vaatii tää. Kummut rakkahat kirkkojen tarhain, siitä kertovat kuulethan sen? Monen katkesi taival jo varhain, heidät unhoittaa voisiko en? Oodi pepespordojoukoille voiton koittaessa”

-toinen nyymi

”Vittu hommatkaa elämä.”

-Igor


kesken

Suuri Lipputaistelu oli Pixelzonessa käyty taistelu/raidi, joka ei vieläkään ole virallisesti päättynyt. Sodassa Suomi (Ylilauta) taisteli monella eri rintamalla.


Sodan kulku

Sota alkoi kun AP aloitti 27.1.2019 langan, jossa kehotti nyymejä sotkemaan Venäjän lippua pixelzonessa. Lankaan tuli nopeasti osallistujia ja Venäjän lippu tuhoutuikin nopeasti. Parissa tunnissa Venäjän lippu oli jo tuhottu ja tilalla oli Suomen lippu.

Aloitusviestissä ollut kuva

Tšetšeenit osallistuvat sotaan

Sodan alussa suomalaisia (Ylilautalaisia) ja tšetšeenejä yhdistivät viha venäläistä ihmissaastaa kohtaan, ja 27.1 alkaen tšetšeenit ja suomalaiset yhteistuumin paskoivat ali-ihmisten lippua. Suomalaiset lähettivät myös vapaaehtoisjoukkoja Tšetšeenian rajalle pitämään yhteistä vihollista loitolla. 28.1 kourallinen suomalaisia vastoin komentajan käskyjä aloittivat ryöstöretkiä Tšetšeenian alueella (HUOM! Tiedustelun mukaan iskun takana saattoivat olla venäläiset partisaanit!). Tšetšeenit yrittivät sovittaa välikohtauksen neuvottelemalla, mutta ilman tulosta. 29.1 tšetšeenit alkoivat laajentaa lippuaan, jonka seurauksena suomalaiset hyökkäsivät Tšetšeeniaan (hyökkäys alkoi 29-30. päivä) ja pyyhkivät koko lipun pois maailmankartalta. Hyökkäyksestä ei oltu yksimielisiä, ja tämä synnyttikin närää suomalaisten joukoissa. 30.1 tšetšeenit olivat tuhottu, jonka serauksena tšetšeenien komentajat lupasivat jihadia Suomelle seuraavalle päivälle. Seuraavan päivän jihadiin osallistui tietojen mukaan yksi (1) - kaksi (2) tšetšeeniä, ja suomalaiset saivat helpon torjuntavoiton.


Suomi hyökkää Ponihomoihin

Nopeasti Suomen lipun valmistumisen jälkeen 28.1 Suomen spurdojoukot hyökkäsivät Blitzkrieg taktiikkaa soveltaen ponihomojen autistisella tarkkuudella tehtyyn piirrokseen, jota nopeasti paranneltiin spurdomattojen tykistökeskityksellä sekä kaukopartion benis kuvilla ja Suomen lipuilla. Ponihomoihin soluttautunut vakooja tiedotti samaan aikaan pääjamalle ponihomojen suunnittelevan hyökkäystä Suomen lippuun samana iltana. Hyökkäys päättyi torjuntavoittoon, sekä ponihomojen moraaliseen tappioon ja itkupotkuraivareihin Discordissa. Ponihomot syyttivät suomalaisia "taiteen" pilaamisesta ja kinuivat admineilta oikeuksia bottien käyttöön voidakseen vastata suomalaisten assburgereiden pikselirunkkaamiseen.

4Chan osallistuu sotaan

28.1 Suomalaisten hyökkäys rautaristiin alkoi kiivaalla spurdomattojen keskityksellä. 29.1 Rautaristin päällä havaittiin gondoleja sekä spurdoja virtsaamassa ja ulostamassa natseja larppaavien muttien lipun päälle. 30-31.1 /pol/:ssa ja /b/:ssä yritettiin epätoivoisesti mobilisoida joukkoja vastahyökkäykseen, mutta odotetusti laiskat mutit hyväksyivät häviönsä ja tyytyivät parin hassun meemikuvan postaukseen. Muttien vastarinta oli vähäistä ja Suomen lippu edistyi nopeaa vauhtia.

Salakielen kehittäminen

Venäläisten suurhyökkäys 2.2

2.2 klo 16.01 Suomen aikaa Venäläiset organisoivat noin 210 henkilön suurhyökkäyksen Suomen lippuun. Raidin alussa puolustus näytti jo toivottomalta Venäläisten sotakoneistoa vastaan, mutta pian ryssien 200 bottia bannattiin ja taistelut jatkuvat, tosin vielä klo 16.28 suomalaiset olivat alakynnessä. Ilmoitus päämajasta! Klo 20.32 tulleen sähkeen mukaan etenevät venäläisjoukot on pysäytetty.

Venäläisten 2ch.hk sivustolla organisoitu hyökkäys

Nyymin raportti rintamalta 2.2.2019 klo 16.56

Harmaata tulee jokaisesta suunnasta. En tiedä, että onko tämä kaiken loppu. Tulitamme takaisin niin kovaa kun pystymme, mutta pelkään, että emme voita botteja. Nälkäkin alkaa olla ja vessaan pitäs päästä mut nyt ei vaan voi.

Suomalaisten murskavoitto

Noin puoli tuntia kestäneen ponihomojen harmaahyökkäyksen torjumisen jälkeen suomalaiset löytävät ja hyökkäävät uuden venäjän lipun kimppuun, aiheuttaen massiivista peppukipua. Igor yrittää damage controllia naureskelemalla siitä kuinka lipun valtaamiseen tarvitaan 100 suomalaista, mutta joutuu pidättelemään itkua kun saa tietää siitä kuinka monta eri rintamaa Suomalaisilla on, ja autistiarmeija on jokaisella niistä voiton puolella. Ponilaakso on pilalla ja poniystävien moraali on täysin murskattu, sillä he eivät enään edes viitsi yrittää korjata taideteostaan. Suomalaiset tiedustelijat yrittävät hankkia lisätietoja mahdollisista ponihomojen itsemurhista. 4-Chanin natsilippu on 3.2 Klo. 2:08 karkeasti arvioituna 1/4 suomalaistettu.

Taistelu Hiljenee

4.2 2019. Suurpuolustuksien jälkeen on autistisen lauta-armeijan huomio pikkuhiljaa lipunut kauemmas ja kauemmas pixelzonesta. /pol/in natsilarppauslipun valkaisu on hidastunut huomattavasti, ja venäläiset ovat vallanneet takaisin osan maailmankartasta. Ponihomot myös yrittävät jonkinlaisia pieniä korjauksia, mutta eivät ole vielä päässeet masennuksen kylmästä kourasta. Kiivasta taistelua käydään vielä uudella venäjän lipulla, joka on vaihtunut vähän väliä venäjän ja suomen välillä. Alkuperäisen suomen lipun yläpuolelle ollaan rakentamassa suur-suomen karttaa, ja eteläistä rannikkoa ollaan jo tekemässä hyvää vauhtia. Toistaiseksi raidi näyttää pikkuhiljaa kuolevan, vaikka onkin kestänyt yllättävän pitkään, verrattuna esimerkiksi vuoden 2017 pikselisotiin Pixel-Akseliliittouman kanssa.

Pikselitaistelijan yleinen profiili

Suomen huippuyliopistojen yhteistuumin toteutettu tutkimus osoittaa, että Ylilautaa lurkkaavalla pikselitaistelijalla on noin 69% suurempi todennäköisyys altistua mielenterveyssairauksille, kuten vakavaan autismiin, alaikäisyyteen tai meemailuun. Pixelzonen suomilippu- ja spurdopakottajat ovat nykytietämyksen mukaan sosiaalisesti hyvin rajoittuneita ja yksinäisiä kaulapartoja, jotka eivät saa naista edes maksullisesta bordellista. Erityisen ongelmallista on, että heillä on surkeudestaan ja ihmiskuntaan kelvottomuudestaan huolimatta ihmisoikeudet, mutta tähän ollaan kaavailemassa muutosta [Muunmuassa Amnestyn toimesta], jotta peliä pelaavien nöyryyttäminen ja kurittaminen olisi mahdollista ilman rikosoikeudellisia sanktioita. Suomen valtio on suunnitellut ohjelmaa, jolla saataisiin jo suureksi laajentunut ihmisjäteongelma hoidettua ilman sivullisten huutonaurukuolemia; Hikky Pest Control 2019. Puolivuotisen ohjelman tavoite on tuholaistorjunnan tapaan poistaa yksi kerrallaan lukuisia pixelzonea pelaavan ihmisjätteen selviytymiskeinoja, kuten yhtenä esimerkkinä esimerkiksi pizzojen kotiinkuljetuksia kerrostaloyksiöihin. VAROITUS! Suomen propagandaministeriö ilmoittaa tämän kappaleen olevan Igorin kirjoittamaa propagandapaskapostausta!

TLDR: OLIMME SANKAREITA

Kansainvälinen huomio

https://archive.fo/GMlDB

Linkit

Ensimmäinen lanka josta kaikki alkoi

Toinen lanka

Kolmas lanka

Neljäs lanka

Viides lanka

Kuudes lanka

Seitsemäs lanka

Kahdeksas lanka

Yhdeksäs lanka

Kymmenes lanka

Yhdestoista lanka

Kahdestoista lanka

Kolmastoista lanka

Neljästoista lanka

Random kuvia

Huom tehkää näistä kuvat / archivet tulevia sukupolvia varten, täällä wikissä on liikaa 404-linkkejä muutenkin

Kuvia