Tabby

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tabby Ridiman (s. 12. heinäkuuta 1994, Ohio, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen videobloggaaja ja laulaja. Tabby kertoo videoissaan arkielämästään, kuvaa hauskoja juttuja mitä hän tekee ja näyttää kuinka hyvä on tanssimisessa. Hänen videoillaan on nähty muutama Tabbyn kaveri ja hänen äitinsä, tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet Tabbyn lemmikkien seikkailevan joissain videoissa. Tabby julkaisee videonsa käyttäjillä Tabs24x7 ja Tabs24x7official.

Lapsuus ja nuoruus

Tabby muutti Ohiosta Kentuckyyn. Hän asuu tällä hetkellä maatilalla ja saa kotiopetusta. Hänellä on ollut jo 4 poikaystävää (seurustelu) ja uusimman poikaystävän nimi on Cameron. Tabbyn entinen poikaystävä "hakkeroi" Tabs24x7 käyttäjän suutuspäissään ja tämän takia Tabby teki uuden käyttäjän Tabs24x7official.

Julkisuuteen tulo

Tuntematon anonyymi upotti Tabbyn "I gotta ferret!" -videon 4chanin /b/:hen. Nyymit rakastuivat tähän ihanaan kentyckylaiseen tytyyn ja kruunasivat hänet 4chanin uudeksi kuningattareksi Boxxyn tilalle. Boxxyfanit loukkaantuivat tästä ja alkoivat vihaamaan Tabbya. He alkoivat nettikiusaamaan Tabbyä kirjoittamalla jotain kuviin jossa Tabby Ridiman esiintyy. Tämä suuri suosio tuli 4chanin uudelle kuningattarelle aivan puun takaa, ja poisti käyttäjänsä YouTubesta. Nyymit olivat kuitenkin jo tallentaneet Tabbyn videoita ja laittaneet ne YouTubeen. Tabbyn äiti yritti saada YouTuben Tabs freeksi lähettämällä postia niille, jotka olivat ladanneet Tabbyn videoita YouTubeen ilman lupaa. Tabby päätti lopettaa vloggaamisen.

Comeback

Suuren ihailijajoukon rohkaisemana Tabby päätti ottaa kaiken ilon irti hänen nettijulkisuudestaan. Hän teki uuden käyttäjän Tabs24x7 ja kuningatar oli palannut.

Laulajaura

Tabbyn ruotsalaiset fanit kehottivat ruotsalaisen levytysyhtiön Avewest Studiosin tekemään sopimuksen Tabbyn kanssa. Avewest Studiosin pomo rakastui Tabbyyn heti ensikuulemalta ja sopimus oli tehty.

Tabbyn ensimmäisestä singlestä "Dancing in My Cowgirl boots" tuli suuri hitti ja sitä onkin katsottu jo lähes miljoona kertaa YouTubessa. Tämän singlen musiikkivideo kuvattiin Ruotsissa, Tukholmassa, ja Tabbyn mukaan se oli fantastista! Tämä oli ensimmäinen kerta kun Tabby on käynyt Euroopassa. Tabbyn ensiaskel Euroopassa oli Helsinki-Vantaan lentokentällä. Suomalaisten fanien harmiksi Tabby ei ilmoittanut vaihtavansa lentokonetta Suomessa. Tabby on suunitellut hienon t-paidan panicpopille.

Videoita


Tabbyn 4chanissa suosioon noussut video


Dancing in My Cowgirl boots

Linkit