Taistelu-Jaska

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Taistelu-Jaska.jpg

”DAN DAA DAA DAA DAN DAA DAA DAA
TAISTELU JASKA!
JASKA JASKA!”

-Taistelu-Jaska

Taistelu-Jaska on Petri Himmeän luoma suosiota kerännyt YouTube-sarja, joka koostuu He-Man -animaatiosarjan uudelleendubatuista pätkistä. Videoita pitävät hauskoina lähinnä jonnet, jotka eivät ole katsoneet He-Mania lapsuudessaan.

Laudoilla Taistelu-Jaska ilmenee ehkä eniten satunnaisilla viesteillä, joihin on postattu sarjassa esiintyvä kuningas ja lausahdus "mielummin nyrkki perseessä kuin asua Lohjalla". Lausahduksesta on myös jonkin verran eri sovelluksia, jotka noudattavat kaavaa: "mielummin nyrkki perseessä kuin x", esimerkiksi "mielummin nyrkki perseessä kuin lurkata Northpolea :D". Jonnet eivät tiedä että Petri Himmeä on itse kotoisin Lohjalta. Myös lausahdus "helevetin hyviä makkaroita" on noussut pieneen suosioon laudoilla ja niiden ulkopuolellakin.

Viimeisimmän Taistelu-Jaska -jakson myötä Himmeä on ilmoittanut että uusia videoita aiheeseen liittyen ei enää tule. Tällä ei kuitenkaan ole vitunkaan väliä sillä Jaska-jaksoja on jo liuta ja monet eivät ole nauraneet videoille sarjan ensimmäisen jakson jälkeen. Sen sijaan Himmeä on jo luonut uuden hahmon, Kemu-Petterin, joka seikkailee samannimisessä piirrossarjassa. Mitä ilmeisimmin Himmeä on päättänyt säästää tekijänoikeuskuluissa ja tekee videot alusta loppuun itse valmiiden pätkien käytön sijaan, tai sitten syy pelkkien still-kuvien piirroksista ottamiseen ja yhden näyttelijän (itsensä) voimin äänen videoihin tuottamiseen on se, että Himmeä on omien sanojensakin mukaan laiska paska.

Linkit