Team FinnHaxorz

Meemi.infosta

Team FinnHaxorz oli muutaman jonnen hakkeriporukka. Heidän tarkoituksensa oli DDoSsata nettisivuja alas LOICilla ja koittaa saada aikaan kolmas maailmansota kaatamalla Robinin, Jokereiden, FBIn, Pohjois-Korean ja heidän vammais erityisryhmille suunnatun koulunsa nettisivuja. Kun he olivat kaataneet alas jonkin sivun, he jakoivat tiedon Facebookissa ryhmänsä seinälle.

Ryhmittymän perustaja Super Ville striimasi kaiken tapahtuneen ja pisti pari perunalla kuvattua videota YouTubeen. Myöhemmin anonyymi postasi kyseisten henkilöiden Facebook-ryhmän Ylilaudalle. Langassa kerrottiin muun muassa Villen "yksityistietoja".

Tämän jälkeen paska osui tuulettimeen. Nyymit tallensivat kaikki Villen YouTube-videot, ja ottivat myös tunnin pituisen striimin talteen. Lisäksi nyymit alkoivat lähetellä nettivinkkejä DDoSseista. Kohta Villelle ilmeisesti selvisi tämä, ja hän päätti kuumotuksissaan poistaa videot ja tallennetun striimin YouTubesta. Tämän jälkeen Ville lähetteli Ylilaudan ylläpitäjälle sähköpostiviestejä, joissa kehotti ylläpitäjää poistamaan langan Ylilaudalta tai muuten he DDoSsaisivat laudan alas. Ylläpitäjä kumminkin servasi nämä kakarat 100–0 eikä antanut vittuakaan.

Ville jatkoi uhkauksien lähettelemistä ja koitti jopa kaataa laudan alas rämpyttämällä F5:ttä 15 minuuttia putkeen epäonnistuen siinä. Seuraavana päivänä Kaleva uutisoi Villen ja hänen kaveriensa skriptileikeistä.

Videoita

Kuvia

Linkit