Touhou

Kohteesta Meemi.info
Loikkaa: valikkoon, hakuun

”ZUN on kynäniska, autistinen pedofiilijuoppo. Pelien musiikit kyhätään häthätää yksinkertaistakin yksinkertaisempien 90-luvulta varastettujen sävelkulkujen ympärille (ZUN hädintuskin osaa musiikkiteorian alkeet) ja pelihahmoiksi tuherretaan tissuttelun ohessa muutama kansantaruista vähän sinne päin kopioitu ja kelvottomasti piirretty loli. Coneissa tuskin pysyttäisiin hereillä, ellei ZUNin ympärillä olisi jatkuvasti lauma faneja estämässä taiteilijaa sammumasta kesken ohjelman. Olutta kuluu mutta ZUNin ainoa tapa käsitellä asiaa on vääntää vitsiä ylenmääräisestä ryyppäämisestään sillä hän ei yksinkertaisesti pysty myöntämään omaavansa ongelmia elämäntapojensa suhteen. Loppujen lopuksi tämän "Japanin suurimman pelimuusikon" ainut ansio lienee se, miten paljon omaa ja muiden aiempaa tuotantoa hän pystyykään kierrättämään.”

-tunnetun "pastatemplaten" mukaan


Touhou on animepelisarja PC:lle. Pelin sisältö keskittyy lähinnä pikkutytöillä avaruudessa lentelyyn ja satunnaisten laserpallojen ampumiseen ja väistämiseen, josta johtuen peleistä itsestään ei kukaan oikeastaan ole kiinnostunut.

Sen sijaan useiden animenkatsojien mielestä piirrokset pelin päähahmoista, meidomaisesti, joskin värikkäästi pukeutuvista (kuvissa yleensä vähäpukeisemmista) pikkutytöistä, ovat hyvinkin kiinnostavia. Animelangat koostuvatkin usein lähinnä Touhou-animehahmojen kuvista, niin /a/:lla kuin /b/:lläkin. Touhoulle on myös oma lautansa touhou.fi.

Finnish only! -lappua osoittava touhouhahmo tervehti Kuvalaudalla vuosikausia ulkomaalaisia, jotka yrittivät postata Kuvalaudalle ulkomaisista IP-osoitteista.

Ulkomaisia postaajia syrjivä vahvin jääkeiju Sirkku

Linkit