Tunnistettu'd

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

”AP vitun tunnistettu'd!”

-Tunnistaja


Tunnistettu'd-ilmausta käytetään silloin, kun joku sattuu langassa paljastamaan asian, joka rikkoo hänen anonymiteettinsä. Yleensä lausahduksella on tarkoitus aiheuttaa kuumotusta tunnistettavalle henkilölle, joka luulee olevansa anonymiteetin suojassa. Jos tietää jo kirjoittaessaan paljastavansa jotain, mikä saattaa johtaa tunnistamiseen, voi todeta viestissään "tunnistajat tunnistaa". Tällä on sama vaikutus kuin inb4:lla.

Sanan alkuperästä ei ole varmaa tietoa. Todennäköisesti se tulee englannin kielen vastaavasta huudahduksesta "known'd!" ja suomen kielen verbistä "Tunnuistaa". Sana on ollut käytössä ainakin vuodesta 2011 lähtien.

Kantsisko poistaa?

Kantsisko poistaa[?] on lause, joka voi vakavasti käytettynä saada veren hyytymään paatuneimmankin nyymin suonissa. Jos ei ole varovainen ja tarkkaavainen, saattaa nyymi postatessaan kuvan/linkin/muun vastaavan riskeerata anonymiteettinsä, jolloin kanssanyymi saattaa tölväistä asiasta, esimerkiksi: "naamas näkyy, kantsisko poistaa?"

Myös muiden kiusallisten asioiden (mm. köyhyys, tyhmyys, neitsyys, alaikäisyys, valehtelu jne.) näkymistä – tai "näkymistä" – saatetaan kommentoida samalla tavalla. Nämä kommentit eivät yleensä herätä suurempaa kuumotusta ainakaan karaistuneemmissa nyymeissä.