Huomiohuora

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Tyttönyymi)
Tyypillinen tyttönyymi

Huomiohuoriksi kutsutaan henkilöitä, jotka kalastelevat huomiota internetissä, esim. tekemällä videoita itsestään tai lähettämällä livekuvaa itsestään nettiin. Suora suomennos englanninkielisestä termistä "attention whore". Monet huomiohuorat lähettelevät pakkomielteisesti itsestään kuvia laudalle. Tätä kutsutaan selfpostaukseksi.

On olemassa myös huomiohuoria jotka tekevät mitävain jotta saisivat oikeassa elämässään asemansa paremmaksi.

Elinympäristö ja levinneisyys

Tyttönyymi eli toisinsanoen huomiohuora, on harvinaisyleislaatuinen yksilö laudoilla. Nykyään tyttönyymien määrä on alkanut nousta tietyistä syistä, mutta silti naisten määrä verrattuna miehiin suomalaisilla chaneilla on erittäin pieni.

Tyttönyymien levinneisyysalue Ylilaudalla on varsin rajoittunut, yleensä heitä löytää helpoiten /sopo/sta. Joskus /b/stä voi löytää tyttönyymin huomiohuorauslangan. Näistä langoista harvoin löytää kuitenkaan tissejä.

Kuningatar

Joidenkin todella pahassa puutteessa olevien nyymien ja lähes kaikkien huomiohuorien todellisuudentaju on niin hämärtynyt, että he käyttävät huomiohuorasta nimitystä kuningatar. Nimitys kuulostaa huomiohuoraa ylevämmältä, mutta ei muuta asian todellista laitaa.

Kuuluisia huomiohuoria