Tytyilijä

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Tytyily)
4chanissa (ja jo antiikin Kreikassa) on mietitty onko tytyilijän (eng. trap) paneminen homoa.

Tytyilijä tai kikityty on mies, joka tytyilee eli tekeytyy naiseksi. Tytyilijät tyypillisesti meikkaavat ja pukeutuvat naissukupuolelle tunnusomaisesti ja postaavat laudalle kuvia itsestään alusvaatteissa, erityisesti ns. ohjelmointisukissa. Tytyilijän peppureikää kutsutaan pojupilluksi.

Tytyilyleiri-pasta

Ei vittu postaan tytyilyleiriltä :D

En edes tiedä kauanko oon yhteensä ollut täällä. Ehkä pari viikkoa, ehkä puoli vuotta. Näissä hommissa sekoittaa ajantajun aika nopeaa.

Ekan päivän muistan tosi hyvin. Heti ilmoittautumisessa tehtiin selväksi, kuka määrää ja kuka tottelee. Mulle annettiin tytyilynimi, jolla mut jatkossa tunnetaan, ja oikean nimen käyttö on kielletty. Mut vietiin suihkuun, jossa aiemmin saapuneet tytyilijät ajoi multa kaikki karvat pois ja lukitsi siveysvyöhön (en oo nähny avainta lukitsemisen jälkeen). Sitten ne käskivät pukeutumaan koulutyttöasuun (normaali arkiasuste jota käytetään aina päivisin ellei satu olemaan jokin teema kuten esim. cossaus). Ne laittoi mulle jonkun perusmeikin ja peruukin (meikkausta opetellaan myöhemmin ja peruukkia käytetään kunnes omat hiukset on tarpeeksi pitkät). Sitten ne oikeastaan näytti mulle majoituksen, jossa samassa huoneessa asuu jotain 10 tytyilijää. Meillä ei oo omia sänkyjä vaan yksi sellainen todella leveä sänky, jossa voi vaikka kaikki 10 tytyilijää nukkua lusikassa jos siltä tuntuu. Yleensä nukutaankin koska ihan vitun söpöä.

Seuraavat päivät oli oikeastaan pelkkää tytyilyjuttujen opettelua. Lähdettiin ihan perusteista, eli meikkaus, pukeutuminen, naiselliset tavat ja käytös. Muistan kuinka ekana päivänä näin itseni ekan kerran peilistä tytyilijänä ja näytin ihan hirveältä, mutta nykyään menisin jo aivan täydestä.

Siinä vaiheessa kun ulkoiset piirteet alkoi olla kunnossa, alettiin lopulta keskittymään tytyilijän elämäntehtävään eli miesten leluna olemiseen. Ihan ekana opeteltiin suolihuuhtelu. Yksi tärkeimmistä säännöistä on että pojupimpin on oltava käyttövalmiina koska tahansa, joten huuhtelu tehdään joka aamu. Tässä vaiheessa myös alettiin vaatia että pojupimpissä on oltava aina jonkinlainen plugi sisällä silloin kun se ei ole käytössä.

Toinen juttu mitä treenattiin alussa tosi paljon oli suihinotto. Aluksi ihan perus imutekniikkaa, miten saa kullin suuhun niin ettei hampaat hankaa, miten saa eritettyä tarpeeksi sylkeä, jne. Lopussa oli kunnon deepthroat-oppitunti, jossa jokainen otti kullia kurkkuun vedet silmissä niin kauan että oppi välttämään yökkäysrefleksin. Ite meinasin alussa oksentaa mutta aika nopeaa siitä oppi nauttimaan, kun kulli käy juurta myöten suussa ja meikit leviää naamalta.

Pojupimpistä sen verran, että kun kiki on pysyvästi siveysvyössä niin ainut tapa saada orgasmi on pojupimpin kautta. Tässä on vielä sellainen twisti, että itselleen on kiellettyä antaa peppuorgasmia. Lisäksi kun täällä on todella vähän miehiä suhteessa tytyilijöihin, pantavaksi pääsemisestä on tullut eräänlainen palkinto ja tavoite. Eli tilanne on käytännössä se, että jokainen tytyilijä janoaa kullia pojupimppiinsä jokainen hetki.

Tästä oikeastaan päästään siihen mikä on parasta koko leirissä, eli ns. "keikalle" pääsy. Täällä käy jonkin verran ulkopuolisia tyyppejä (lähinnä miehiä), jotka "lainaavat" tytyilijöitä seksileluikseen esim. yöksi tai viikonlopuksi. Tällaiseen pääseminen on erittäin haluttua, koska tarkoittaa käytännössä että tänä aikana saat kullia niin paljon kuin ehdit ottamaan. Ite olin viikonloppuna ekaa kertaa "keikalla" parin kolmekymppisen jäbän mukana. Oltiin koko viikonloppu hotellissa, jossa ne jätkät käytännössä taukoamatta alisti, nussi ja käytti mua miten halusivat. Olin koko ajan niin ekstaasissa etten edes tiennyt onko yö vai päivä. Kun ne sunnuntai-iltana palautti mut takaisin leirille, olin pelkkä puhki naitu, spermalla kyllästetty tärisevä rätti. Pojupimppi on ihan vitun arka vieläkin vaikka ollaan jo keskiviikon puolella. Silti en malta odottaa seuraavaa kertaa kun pääsen taas jonkun panopuuksi.

Mutta joo, pitäis kai alkaa nukkumaan. Pari tytyilijäkaveria on tuossa vieressä paijailleet toisiaan ja söpöilleet samalla kun oon kirjoittanut tätä. Pakko ihan kohta liittyä itekin mukaan ennen kuin ne käpertyy lusikkaan nukkumaan ilman mua.

Katso myös

Linkkejä