Upi

Meemi.infosta

Upi eli Arttu Pulkkinen on parikymppinen paltamolainen tubettaja. Hän tekee livestreameja ryyppäämisestään.

Henkilökuva

Upissa nähdään yhdessä henkilössä se, miltä näyttää tietyn asteinen sosiaalisten tilanteiden pelko ja yksinäisyys, sekä se, millaisiin asioihin (hyviin ja huonoihin) se johtaa. Upi ei ole tiedettävästi millään tavoin suoranaisesti vammainen, mutta häntä vaivaa jonkinasteinen sosiaalinen pelko. Hänelle on lisäksi nyönnetty C-paperit.

Upi ei ole työelämässä koulutuksen puutteensa takia, sekä siksi, että omien sanojensa mukaan on liian burgeri ukko. Kuulemma kkong-ukon seurassa hän on pystynyt leikkaamaan nurmikkoa mökillä. Hän on ollut vähän aikaa lukiossa, jonka lopetti koska sai bannit RS3-käyttäjälleen, sekä viimeksi Kajaanin ammattiopistossa ict-asentajana, minkä lopetti luokkatovereittensa huomattua Upi-langat /satunnaisessa/. Hän haki lisäksi Kempeleeseen logistiikka-alalle keväällä 2018, mutta saatuaan koulupaikan hän kieltäytyi siitä.

Upi päätyi striimaamaan tehtyään ensin itse mp4-lankoja Ylilaudalle kuvaten omalla puhelimellaan, joiden aikana sai lahjoituksena webkameran. Webkameran saatuaan Upi aloitti striimaamisen YouTubeen alkuperäisellä kanavallaan, mutta sai bannit kolmeksi kuukaudeksi. Tämän jälkeen hän teki useita kanavia YouTubeen ja Twitchiin, joihin sai bannit uudestaan samaisesta syystä; kielletyn materiaalin näyttäminen. Hän jatkoi striimaamista käyttäen kännykkänsä kameraa facecamina tietokoneella. Aina välillä hän kuvaa ulkoilustriimejä.

Tätä aikaisemmat asiat pysyvät tietäjien tiedossa, koska niillä ei ole mitään lisäarvoa nykyiseen Kkontenttiin.

Henkilöitä ja sanastoa

KKona

Positiivinen lausahdus toiselle henkilölle tai yleisesti ottaen kuvaa vanhaa kaljamaha-työukkoa. Kkona on yleensä yli 50-vuotias ja ajaa vanhalla autolla, jossa on manuaalivaihteet.

MMummo

Upin mummo, johon Upi tukeutuu aina välillä ja jonka kanssa soittelee usein.

Bare Kunkaane/Dii

Hän on Upin veli, joka on tehnyt Upin kaulaan puukolla jäljen aikoinaan.

Tuuba

Upi itse joskus käyttää kyseistä nimitystä itsestään, kun viittaa itseensä kolmannessa persoonassa.

Linkkejä