Varmarako

Meemi.infosta

"Varmarako" oli tunnettu huomiohuora, joka väitti "servanneensa" Ylilaudan. Hän onnistui toistuvalla provokaatiolla pääsemään lautahuomion ja eeppisen ohjelmanumeron keskipisteeksi vuoden 2011 kesäkuussa (jossa varmaraon kuvaa levitettiin ympäri Helsinkiä puhelinnumeron kera), eikä sen jälkeen vastannut enäännnnnnnnnnngggghhhhhh mitään.

Koko juttu alkoi siitä, kun joku kyseli /fap/:ssa erään pirkanmaalaisen paikkakunnan varmoja saanteja. Joku mainitsi tekstillä 'varmarako' varustetulla kuvalla viestissään naispuolisen henkilön X. Tämän jälkeen henkilö X:n ystävä mainitsi asiasta Facebookissa omalla seinällään, ja naureskelun sijaan tämä aloitti ystäviensä kanssa kuttajytyillä ja tapaamisella uhkailun. He laukoivat lisäksi kommentteja "tikkukulleista" ja "söpöistä jonneista", mikä oli omiaan suututtamaan satojen sadepäivää viettäneiden jonnejen legioonan.

Yhtäkkiä laudalla oli kaikki paikat täynnä Vammarakoa, valkoritareita ja kyseisen henkilön kavereita. Henkilö X jatkoi uhoamista ja sai osakseen nyt myös töistä päässeiden työnyymien huomion. Hän yritti vielä pelastaa julkaisemalla pari kuvaa itsestään teksteillä "Ylilauta I ♥ U" ja "Why so mad?", mutta oli jo liian myöhäistä, varsinkin kun yhteystiedot oli jo julkaistu laudalla. Varmarako lähti vielä viimeiseen hyökkäykseen julistaen "servanneensa laguunin".

Tässä vaiheessaa puhelin varmasti jo pirisi ja pizzaa ja jehovia sekä kalaöljykapseleita sateli postiluukusta sisään. Kaikki tämä tapahtui 16. kesäkuuta 2011. Sitä ei saa unohtaa koskaan.