Varmarako

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
A
Varmarako

"Varmarako" (oik. Terhi Kangasniemi) on tunnettu huomiohuora, joka väittää "servanneensa" Ylilaudan. Hän onnistui toistuvalla provokaatiolla pääsemään lautahuomion ja eeppisen ohjelmanumeron keskipisteeksi vuoden 2011 kesäkuussa (jossa varmaraon kuvaa levitettiin ympäri Helsinkiä puhelinnumeron kera) eikä sen jälkeen vastannut enäännnnnnnnnnngggghhhhhh mitään.

Koko juttu alkoi siitä, kun joku kyseli Sastamalan varmoja saanteja /fap/:ssa ja joku oli mainunnut Terhin kuvalla ja tekstillä 'varmarako'. Tämän jälkeen joku Terhin ystävä mainitsi asiasta Facebookissa omalla seinällään, ja naureskelun sijaan Terhi ystäviensä kanssa aloitti kuttajytyillä ja tapaamisella uhkailun sekä laukoivat alatyylisiä kommentteja "tikkukulleista" ja "söpöistä jonneista", mikä oli omiaan suututtamaan satojen sadepäivää viettäneiden jonnejen legioonan.

Yhtäkkiä laudalla oli kaikki paikat täynnä Vammarakoa, valkoritareita ja Terhiä ja Terhin kavereita. Terhi jatkoi uhoamista ja sai osakseen nyt myös töistä päässeiden työnyymien huomion. Terhi yritti vielä pelastaa julkaisemalla pari kuvaa itsestään teksteillä "Ylilauta I ♥ U" ja "Why so mad?", mutta oli jo liian myöhäistä, varsinkin kun yhteystiedot oli jo julkaistu laudalla. Varmarako lähti vielä viimeiseen hyökkäykseen julistaen "servanneensa laguunin".

Tässä vaiheessaa puhelin varmasti jo pirisi ja pizzaa ja jehovia sekä kalaöljykapseleita sateli postiluukusta sisään. Kaikki tämä tapahtui 16. kesäkuuta 2011. Sitä ei saa unohtaa koskaan.